Довечера в „Завинаги“ Адем пак намята вълчата си кожа и проваля сделката с германците

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Завинаги“ Адем пак е нестабилен и избухлив. А това му състояние е провокирано от Дилара и нейните зараждащи се отношения с Мерт.

Когато импровизираният концерт в дома на Мерт свършва, той държи да попита Дилара дали тя има нещо против двамата да се опознаят по-добре. Въпреки химията, която усещат, въпросът сварва младата майка неподготвена, а и Мерт се сконфузва сам от прямотата си. Определено нещо хубаво се заражда в двете самотни души, Дилара споделя със Сюрея и Санем, че не е безразлична към Мерт, но какво ще излезе от това, тепърва предстои да стане ясно.

Осман отново се е усамотил в зимната градина, където го вижда Есма, тръгнала да излиза с Гарип на разходка. Тя влиза при сина си и отново го атакува да остави Анастасия, но тонът ѝ, в сравнение със снощи, е доста по-мек, въпреки, че видимо не оставя на Осман място за собствено мнение и решение. Младият мъж е много натъжен от реакцията на майка си, както и от мълчанието на любимата си, която до този момент не е отговорила на съобщенията му.

Довечера в “Завинаги”: Не сте виждали Есма такава! Тя скубе и души Анастасия!

Нургюл разговаря с Осман и в миг на просветление му дава надежда с думите, че в този дом нито една любов не се е случила без премеждия и борба.

Дилара кани Мерт у дома си, защото иска да поговорят. Тя държи да отвърне със същата откровеност, която ѝ е засвидетелствал бащата на нейната ученичка. Започва да му разказва за трудностите, през които е минала, както и за съмнението си дали ще съумее да създаде нови качествени отношения на този етап от живота си. Мерт е доволен, че тя е готова да опита. Дилара го изпраща на външната врата, но по стълбите се качва Адем. И можете да предположите каква е реакцията на бащата на Умут… С изригването и гнева си срещу евентуалната връзка на бившата си жена, Адем връща отношенията им в изходна позиция.

Сюрея отива в новия ресторант, където Фарук е толкова ентусиазиран да поръчва обзавеждане и да крои планове за бъдещето на заведението. Той обаче вижда, че Сюрея някак не е във възторг от неговата идея. Тя постоянно се отнася нанякъде, а когато застава срещу старата снимка, на която са тя и родителите ѝ, в съзнанието ѝ се връща спомен за една вечер, в която тя е заспала на два стола в ресторанта, а майка ѝ и баща ѝ са я забравили заключена там.

Адем се върна в дома на Дилара да потърси забравения си портфейл, но закъснява за срещата с представителите на немската фирма. Фикрет и Акиф са в прединфарктно състояние, защото хората искат да си тръгват и всъщност именно Адем беше този, който успяваше да вкара спокойствие за предстоящата сделка с новите партньори.

След оставката на Фарук в “Завинаги”, Адем опитва да вкара Фикрет в релси

Но и той е стресиран от преживяното с Дилара и всичко е отново на косъм. Виждаме старият Адем, който не мисли, груб е и не търпи възражения, а немците си тръгват от срещата ядосани.

Пеперудите в Мерт не го оставят на мира. Въпреки старанието си да не бърза с Дилара, той ѝ звъни, за да я покани на вечеря, а Санем е дошла като линейка на помощ на племенницата си, която ѝ се оплаква от избухването на Адем. Лелята естествено чува за какво става дума в разговора и веднага предлага услугите си да остане при малкия Умут.


image0 (9K)