Довечера в „Сълзи от рая“ Селим признава чувствата си

Тази вечер в поредния епизод на турския сериал „Сълзи от рая“:

Баба Мукадес е зле. Лекарите не дават надежда за живота ѝ дори и след рисковата операция, която препоръчват, но Мукадес лъже внучката си, че прегледът в болницата е минал добре.

В главата на Селим (Али) се въртят някакви спомени от детството му.

Когато Дженет го моли да не я търси повече, Селим ѝ разкрива чувствата си към нея. Тя не споменава истинската причина за своето отдръпване и тръгва разстроена.

Комбинативната Арзу обещава на Мелиса да уреди отношенията им със Селим.

Селим се извинява от името на майка си на Арзу и Мелиса. Мелиса настоява да разбере какво се е случило, че Селим я отблъсква.

Махир отново отказва на жена си да излязат заедно. Арзу разбира, че той си има любовница.

Йозлем подготвя интимна вечеря с Махир, но на срещата идва Арзу, която я заплашва. Йозлем отговаря, че ще публикува снимките им с Махир в пресата. Арзу счупва една бутилка и се нарязва, за което обвинява Йозлем. Любовницата признава, че връзката ѝ с Махир е единствено за пари. Обещава да се върне в Америка.

Селим отново отива в рибния ресторант при Дженет, проследен от Мелиса. Разговаря с Мукадес, която подкрепя техните отношения. Селим настоява да научи истината. В това време синът на Суна наранаява ръката си. Отвеждат момчето в болницата. Мелиса става свидетел на загрижеността на Селим към това семейство. Мелиса отново заплашва Дженет.

Ръза отива в хотелската стая. Арзу обвинява за състоянието си любовницата на Махир, която според нея е искала да я убие. Свекърва ѝ узнава, че любовницата е Йозлем.

Махир очаква Йозлем в друго заведение, но вместо нея идва баща му. Ръза заплашва сина си, че ще се откаже от него, ако Махир не се откаже от порочните си навици.


image0 (9K)