Довечера в „Завинаги“ Фикрет нагазва в много кални води

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал „Завинаги“ няколко драматични събития държат феновете на теленовелата в напрежение.

След като Фикрет споделя с Ипек какво е дочул за Фарук от Юлфет, сплетницата не търпи бездействие. Младата жена веднага подготвя план, твърдо решена именно тя да събере материал и да направи ДНК тест, който да разреши дилемата чий син е Фарук – на Февзи или на Гарип. Естествено новината е казана и на Къймет. Ипек се промъква в спалнята на девера си.

Въпреки изричната забрана на Есма никой да не доближава Юлфет, непокорната Сюрея чувства, че трябва да изкаже благодарност към лелята, задето ги прие в дома си. Тя е намерила рядка плоча, която е опаковала красиво и заедно с Яз позвънява на вратата на Юлфет. Една заключена врата в дома на модната икона крие тайната ѝ, но кой ще я разкрие?

Фикрет нагазва в много кални води. Той и без това не е на себе си от последните събития, а сега към всичко останало се добавят и окървавените му ръце… След успешната му мисия по вземане на паспорта на Халим, Фикрет отива на яхтеното пристанище, за да му го даде, но там намира мафиота мъртъв. Уплашен, не, ужасен, той звъни на батко си, разбира се. Както винаги се доверява на големия си брат, който веднага прелита при него. На фона на грозната картина, Фикрет съобщава на Фарук какво е дочул от устата на Юлфет. Фарук не може да асимилира информацията. Той има нужда да се усамоти и да премисли нещата.

Много сладка разправия се разиграва между влюбените Есма и Гарип. Те се скарват заради Юлфет, но сдобряването им е много мило. Султанката забранява на адвоката да се среща с Юлфет и още по-малко да я допуска в дома си. Тя е категорична, че при лелята няма нищо случайно и че всичко е планирала предварително.

Гарип вижда снимка на младата Есма с бебе в ръце…


image0 (9K)