Довечера в „Завинаги“ умира един от ключовите герои, но се ражда и нов живот

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал „Завинаги“, създаден по действителен случай, зрителите ще станат свидетели на вечния житейски кръговрат – ражда се нов човек и в същото време друг си отива завинаги.

Истинската история в сценария на “Завинаги” никак не е розова, колкото е в сериала

Най-накрая се ражда синът на Акиф и Санем, който те кръщават Джихан.

Бурджу говори с баща си по няколко трудни за споделяне теми. След разрива с Осман тя е решила да замине заедно с майка си за Америка. Гарип иска прошка от нея, защото от казаното от дъщеря му той разбира, че невинаги е постъпвал правилно с нея и доста я е наранил. Казва, че ако я е измъчвал, го е правил единствено за да стане тя по-силна, но винаги е бил горд с нея и съжалява, че не е успял да ѝ го покаже.

Адем отива да се види с майка си в затворническата психиатрия. Рейхан убедено заявява, че Есма е виновна за всичките им несгоди и винаги е кроила планове как да открадне мъжете в живота ѝ. Адем няма как да убеди болния мозък на майка си, че нещастието на Боран няма нищо общо с тяхното щастие и омразата към тях трябва да спре завинаги, защото страдат и двете страни.

Фарук поздравява Фикрет за идеята за въздушен транспорт пред всички акционери. Казва му, че този път не е сбъркал и го поздравява от все сърце.

Докато Адем празнува с всички раждането на Джихан в къщата на Санем и Акиф, получава обаждане, че майка му е починала. Тя е посегнала на живата си, за да не бъде нейната
омраза пречка за приемането на Адем в семейство Боран. Синът ѝ е съкрушен особено, след като прочита писмото, оставено му от Рейхан.

Какво още ще се случи в сериала, гледайте „Завинаги“ от 20 часа.


image0 (9K)