Довечера в „Завинаги“: Уважаеми зрители, дойде краят на семейство Боран!

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Завинаги“, направен по действителен случай, се срутва не само фирмата на фамилия Боран, за часове се изпепелява целият живот на семейството с 400-годишна история.

След самоубийството на майка си, Адем външно се държи, но в душата си е съсипан. Той натиска копчето за стартиране на пъкления си план за унищожаване на Боранови.

Няколко полицейски коли нахлуват в имението, за да арестуват Фикрет като изпълнителен директор на клона за въздушен транспорт Боран Джет. Причината за задържането му е, че в един от самолетите им е намерено количество наркотик. Всички са в недоумение и паниката плъзва сред тях.

Ипек припада, но когато се съвзема, първото нещо, което изплува в съзнанието ѝ, е споменът за думите на Адем на откриването на новата фирма, че подготвя сатанинска изненада за Фарук. Тя казва това на Есма, но в този момент никой не иска да я чуе.

Дилара участва в музикални концерти и кани Адем да отиде с нея, за да се разсее, но той ѝ отказва, като я уверява, че е добре.

В конака всички са под пара и са видимо разконцентрирани. Есма е убедена, че случилото се на борда на самолета е подготвен предварително капан. Но в това време бременната Сюрея започва да изпитва остри болки. До термина ѝ за раждане обаче още е доста далече.

След задържането на Фикрет късно вечерта, Фарук отива до дома на Гьозде, която заварва да си приготвя багажа за някъде. Тя застава на вратата с думите, че съжалява за случилото се, което е видяла по телевизията, но се оправдава, че няма нищо общо и на обвиненията на Фарук отговаря, че я викат във фирмата на среднощно заседание.

Акциите на компанията падат главоломно и стигат дъното. Шахап, бащата на Ипек, който инвестира в Боран Джет почти всичките си пари, е бесен и дори дъщеря му не може да го обуздае.

На посещение в ареста при Фикрет отива и Адем, който привеждайки отмъщението си в действие, напълно лицемерно пита брат си с какво може да му помогне. Съвсем тенденциозно той насочва вниманието на семейството към стария си враг Халим, с когото Боран вече са влезли веднъж в споразумение. Според Адем именно Халим е натопил Фикрет.

На съдебното заседание става ясно, че Фикрет остава в ареста до приключване на разследването. А Сюрея също е там и отново се превива от болки.

Враждата на Фикрет с Фарук избуява с нова сила, защото по-малкият брат обвинява батко си, че съвсем наскоро се опита чрез Халим да съсипе Адем и сега мафиотът си го връща.

Дали това е така и какво предстои на фамилията да преживее, гледайте епизода в 20 часа по бТВ.


image0 (9K)