Довечера в „Завинаги“ още едно падане по стълбите завършва драматично

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал „Завинаги“ зрителите ще станат свидетели как още една героиня пада по стълбите и това завършва зле… не само за нея.

Фарук се ядосва, защото мисли, че жена му го лъже, но когато научава за посещението на Сюрея при гинеколог, настроението му се оправя и дори се радва, че тя мисли за евентуално бъдещо тяхно дете.

Свекървата на Дилара отново се активира в желанието си да прави сечено постоянно на снаха си. Тя отива в новата им къща и започва да намира кусури на всичко там. За капак на държанието си, пада по стълбите и си чупи крака. Разбира се, че Адем няма да изпрати майка си сама вкъщи. Рейхан остава да се възстановява при младото семейство, което толкова много се нуждаеше от уединение.

Настъпва буря, когато Осман съобщава, че неговата приятелка е дъщеря на Гарип. В негова защита застава единствено Фарук. Подобна е и реакцията на Гарип, когато научава за връзката им и отсича, че никога няма да даде детето си на един Боран.

Какво се случва със забавните персонажи Акиф и Санем и тяхната необичайна връзка? Те са плахи, несигурни и все още взаимно изучаващи се, докато са на вечеря – първата им официална среща. Малко по-късно, те вече са на седмото небе – влюбени и щастливи.

Слабо развитие в отношенията си бележат и Бегюм с Джан, но те все още само опипват почвата.

Злобата и лошотията на Ипек не ѝ дават мира. Младата майка все още отказва да вижда бебето си, а за малката, капризна Ада се грижи татко Фарук – всеотдайно, бащински. Идва моментът, в който Ипек пожелава да види дъщеря си, влиза в стаята ѝ и я взема на ръце. Есма е обнадеждена от този факт, но еуфорията ѝ трае много кратко, защото Ипек тръсва бебето на Фикрет и му заявява категорично, че не иска Сюрея да докосва Ада.

Как ще се превърти Есма султан от нещо, случващо се в къщата, и дали това ще промени отношението ѝ към Сюрея, гледайте в епизода от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)