Довечера в „Завинаги“ неочаквани обрати в съдбата на най-тъжните герои

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Завинаги“ няколко неочаквани обрата в събитията ще смутят най-лабилните герои, но като че ли за тях започва ново начало?

Есма е изключително разстроена от повикването на Анастасия, като причината младата рускиня да дойде в имението за интервю, се изясни на Есма съвсем случайно. Санем и нейната голяма уста предупредиха султанката, че не за бавачка е извикана образованата рускиня, а за да се грижи за болната от Алцхаймер възрастна жена. Есма, разбира се, е много наранена от този факт, защото тя е наясно, че вече всеки в къщата ще следи реакциите ѝ изкъсо и всяко нейно неволно забравяне на каквото и да било, ще бъде отчитано като симптом за това, че на нея повече не може да се има доверие. Сюрея се опитва да смекчи случилото се, като се извинява на свекърва си, но Есма е достатъчно умна, за да си извади правилните изводи. Тя споделя терзанията си с новозапочнатия дневник.

Шахап не може да се въздържи да не напада Фикрет и това гони от масата за вечеря Ипек, завърнала се с децата в бащината си къща. Малко след това на вратата се появява и виновникът за разпрата. Фикрет влиза и иска да говори със съпругата си. Всичко върви сравнително спокойно и добре до момента, в който Окан изпраща СМС на Ипек, а Фикрет грабва телефона и прочита тяхната кореспонденция. Е, дотук с добрите намерения и твърденията на съпруга, че никога не е подозирал жена си. Можете да предположите каква е реакцията на Фикрет, който само дето не взривява дома на тъста си.

В имението Емир споделя, че е получил покана от приятелката си Дерен за посещение на мюзукъл заедно с майка ѝ. Освен това той иска да прекара известно време с нея и Сюрея предлага да я поканят в имението. Момчето е щастливо и вика дядо си (Гарип) да му покаже нещо в тийнейджърската стая.

Чаровницата, влязла в ролята на Сюрея от “Завинаги”, е с голямо сърце не само по сценарий

Гюнеш се обажда на Санем, за да ѝ съобщи, че тази вечер ще се раздели с Адем. Дизайнерката от сутринта отлага оставането насаме с Адем и сега тръпне в колата пред жилището си. Тя дори няма идея какво всъщност я очаква там. Адем е приготвил вечеря на свещи и нервничи от закъснението ѝ с пръстена в джоба си, с който да дадат ново начало на връзката си.

Фикрет няма къде да отиде. Краката сами го отвеждат в стария офис на баща му, където в спомените му изплува една ситуация, дошла в съзнанието му точно навреме. Тримата братя са още деца, нахлули при татко си с една торта в ръцете на малкия Фикрет, с която искат да го поздравят за рождения му ден. Секунди преди Февзи да я поеме, тортата пада и се залепва на земята. Думите на бащата към момчетата са изключително мъдри и си струва да се преосмислят. Дали обаче ще повлияят на порасналия вече Фикрет?

В “Завинаги” брилянтна игра на актьора Салих Бадемджи в ролята на Фикрет

Отваряйки очи от диванчето в офиса, където Фикрет прекарва нощта, вижда в рамката на отворилата се врата своя демон… или спасител. И двамата с него все още не са наясно освен кръвната връзка, какво още ги свързва толкова силно. Вероятно се досещате, че е дошъл Адем, който научава от свой служител къде е спал брат му. Първоначално Фикрет го обвинява, че той е станал причина животът му да се срути тотално и гони по-големия си брат от помещението. Адем тръгва, но след минута се връща и казва, че творението, което е създал от Фикрет, никак не му харесва и впоследствие то се е взривило в ръцете му. До какъв кардинален извод ще стигнат двамата, гледайте епизода довечера.


image0 (9K)