Довечера в „Завинаги“: Есма разтърсва Фарук с признанията си

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал „Завинаги“ Есма султан, притисната от обстоятелствата на сгъстените до черен дим събития от последните дни, хвърля бомбата.

Всяка делнична вечер тя е пред българските зрители – Есма

Както стана ясно, Фарук откри запалката в опожарената колиба. Гарип отново отива на местопроизшествието и разбира от пазача, че е идвал експерт, а по описанието му, адвокатът разпознава големия син на Есма. Той знае, че Фарук няма да стои мирен, докато не разкрие истината и именно заради това се обажда на любимата си, за да я предупреди, че Фарук е на крачка от разтълкуване на детайлите.

Със съмнения за бременност са вече две от героините – леля и племенница. Дилара и Сюрея се втурвват в аптеката, за да купят тест, но там се сблъскват със Санем, която е отишла за същото.

Рейхан заблуждава Адем, че се е виждала с Есма, за да предпази сина си от гнева на султанката. Той страшно се ядосва от това обяснение, тъй като никак не му харесва, че майка му го мисли за беззащитен. За него това е чиста проба унижение.

Фикрет казва на брат си, че показанията на двете жени за пожара много се различават. По-късно той открива, че Есра е заминала при семейството си без да му се обади.

Фикрет и Есра от “Завинаги” всъщност са семейство в реалния живот

Ипек чувства, че е оставена от всички в семейството встрани от важни събития. Тя знае единствено за пострадалата си свекърва, но усеща и нещо повече от това, но няма кой да ѝ каже. Вижда и промяната в оношенията между Сюрея и Есма и това я влудява. Поради тези причини злобата ѝ избива естествено при по-слабите. Ипек прави луд скандал в кухнята, където са жените от персонала. Винаги на преден план в доводите ѝ е фактът, че тя е майка, че има бебе и против това всички замълчават. Ипек започва атаката си първоначално към Бде, която уж не е измила добре шишето на Ада, но след това гневът ѝ се изсипва и върху останалите, като си позволява дори да ги обижда. В този момент в кухнята влиза Мурат и се застъпва за прислугата. Малко по-късно провежда и личен разговор с Баде.

Осман все още не се е отказал от връзката си с Бурджу.

И идва най-интересната част от епизода, в който Фарук се връща у дома и влиза в стаята на майка си, готов да я изобличи в лъжа, стискайки запалката в ръка.

Първоначално тя шикалкави в опита си да прикрие истината, но разбира, че Фарук твърдо е решен да не я остави на мира. Есма започва да му разказва отдалече… Какви признания ще чуе от майка си Фарук и кое от тях ще го разтърси ужасно, гледайте довечера от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)