Довечера в „Завинаги“ Гарип в целия си блясък отново бърка в раната на Юлфет

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Завинаги“ драматичните събития следват едно след друго, преплитайки минало и настояще. А настоящето се оказва доста сложно.

След необмислената постъпка на Ипек в магазина на Юлфет, Есма е бясна на снаха си и има защо след умишленото унижение, на което ги подложи лелята.

В целия си блясък, в модната къща идва Гарип, който си е наумил да направи посещение на добра воля и да благодари на Юлфет за жеста, приемайки в дома си бедстващите Боранови. В очите на Юлфет той си е същия красавец, желан мъж, до когото тя така и не успява да се доближи през целия си живот. След като и след толкова години Гарип и Есма отново са заедно, какво ѝ остава освен сплетни, интриги и действия, поставящи Есма в цайтнот. В спомените си Юлфет вижда първия си опит да съсипе връзката им още като младежи, когато преобръща живота и на двамата.

На новото си работно място, Фарук трябва да проведе среща с няколко бизнесмени, но какво се случва? Музиканти – приятели на Сюрея ѝ се обаждат, че спешно им трябва цигулар, за да направят запис и тя тръгва веднага с бебето. В студиото обаче телефонът няма обхват, а след като няколко пъти тя не вдига на Фарук, той обезумява от притеснение след преследването на Адем. Съпругът се принуждава да звънне и на доведения си брат, но той пък умишлено не му се обажда. Фарук хуква към офиса му.

Юлфет е предала много важен урок на отмъстителния си племенник – да улавя всеки отдал му се случай, за да вреди на семейството. Много успешно той го прави, когато Фарук пристига и го разпитва за Сюрея. И става тя, каквато става…

Окан не може да разбере какво се е случило, че Фарук не е провел важната среща.

Сюрея изобщо не е наясно, но както винаги има своята истина и я защитава докрай. Тя е решила с труда си да заработи малко пари за семейството, а и да прави това, което безкрайно обича. Тя обаче не знае как са се развили събитията покрай Фарук и изобщо не го разбира, когато той влетява в студиото и взема количката с детето. Тя тръгва след него, за да разбере какво чак толкова е станало.


image0 (9K)