Довечера в „Безмилостен град“: Шениз и Джерен – е, няма други такива манипулаторки!

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Безмилостен град“ Шениз отново набира скорост в опитите си нещата да се случат така, както тя иска.

След фиаското при първата вечеря на Недим в конака, всички се разотиват по стаите си, а той трепетно застава пред вратата на Джемре, но не посмява да натисне дръжката и да влезе при нея, въпреки желанието си. Тя не спи и също е от другата страна на вратата.

Дженк има среща с майка си на Босфора. Двамата са притеснени, но синът е направо отчаян и заявява на Шениз, че може би Недим си играе с тях и е решил да ги унищожи бавно – стъпка по стъпка. Шениз отново има план, в който основното е да не позволи разводът със съпруга ѝ да се състои. При това положение би била много слаба срещу Недим.

Агях случайно вижда двамата на крайбрежната, пътувайки с колата, и слиза при тях, за да разбере за какво са си говорили. Шениз веднага тръгва, а Дженк уведомява баща си, че майка му е блъфирала за развода. Агях отговаря, че е знаел и че бракът не е покер.

Ще познаете ли Дженк от “Безмилостен град” като блондин?

Дамла търси Недим, за да проведе няколко урока с него, като например да го научи как да си служи с нож, но разбира от Нериман, че братовчед ѝ е излязъл.

Джемре е при психоложката и споделя с нея какво чувства към Недим. При д-р Оя пристигат и Джерен с баба им. Малката отново е нагла до безобразие, опитвайки се да използва сестра си, за да се върне в имението. Опитите ѝ да манипулира Джемре обаче, не успяват. Джерен се опитва да поговори с лекарката за Недим и да я привлече на своя страна, но нещата не се случват по нейните желания.

Агях споделя с Дженк, че е щял да го лиши от наследство. Младежът моли баща си да не се развежда с майка му и му обещава, че и той няма да се разведе с Джемре. Двамата разговарят изключително доверчиво, или по-точно бащата е искрен със сина си, заключавайки, че крепостта на семейство Карачай не се разрушава лесно.

Шениз нарочно инсценира пред Дамла, че говори по телефона, а дъщерята взима от ръцете ѝ протокола за развод. Тя е ужасена, че родителите ѝ ще се развеждат.

Недим чува всичко, което Джерен говори пред психоложката. Лекарката изтъква, че заради него е направила нестандартен сеанс, позволявайки му да стои в съседно помещение. Оя допълва, че Джерен е наистина проблемен човек. Моли Недим да не позволява на никой да го използва. Лично той би предпочел да разбере какво мисли и чувства Джемре, но не му е дадена подобна възможност.

Шениз манипулира Дамла, за да се застъпи за нея пред Агях. Момичето излиза да търси баща си и когато той се връща в имението, вдига грандиозен скандал.

Дженк и Джемре са на вечеря в ресторант. Той я упреква, че тя не може да скрие чувствата си към Недим и ѝ напомня, че се е омъжила единствено, за да бъде с инвалида под един покрив. Двамата отново се скарват, а той за пореден път не посмява да ѝ признае, че е влюбен в нея.

Сехер взлиза при Недим, за да поговори с него той да даде шанс на детето и Джерен.


image0 (9K)