Довечера в „Безмилостен град“ става ясно защо Шениз иска Недим мъртъв

Довечера в епизода от хитовия турски сериал „Безмилостен град“ най-сетне зрителите разбират защо животът на Недим постоянно е в опасност.

В “Безмилостен град” Дженк признава, че е блъснал Надим и го е осакатил

Агях е ядосан на скандала между Джемре и Джерен. Казва на Шениз да организира сватба, за да успокои семейството на Сехер.

Джерен и баба ѝ разбират, че Шениз е тровила Недим с лекарства. Малката дъщеря на Сехер не изпитва съчувствие към Недим. Шениз чува разговора и се замисля. Тя използва коравосърдечието на момичето, като я насъсква срещу сестра ѝ.

Сехер иска прошка от Джемре. Дъщерята заявява, че отдавана връзката с бременната ѝ сестра е прекъсната. Сехер настоява Джемре да се извини на Джерен.

Недим от “Безмилостен град” в доскорошна връзка с дъщерята на Есма султан

Недим се опитва да успокои Джемре.

Шениз открива къде работи лаборантката. Отива при нея и я подкупва. Лаборантката праща на Джемре фалшиви резултати.

Сехер се досеща, че нещо става и се намесва. Лаборантката излъгва, че с Джемре са се уговорили да манипулират резултатите от изследванията на лекарствата на Недим, за да обвинят Джерен. Джемре отрича да има такова нещо. Търси защитата на Дженк, но той се прави, че не знае нищо. Тя заявява, че го съжалява и допълва, че е страхливец. Той затвърждава това впечатление и с това, че не реагира, когато баща му гони Джемре от имението. Агях забранява на медицинската сестра да се доближава до болния.

Довечера в “Безмилостен град” Недим отново хваща Шениз за гушата

И излиза голямата тайна, заради която е заложен животът на Недим.

Шениз е имала връзка с бащата на Недим, когато вече е била омъжена за Агях. Малкият Недим ги заварва в леглото.


image0 (9K)