Довечера в „Безмилостен град“: Имението е гнездо на оси, стръвно жилещи се една друга

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Безмилостен град“ имението е същинско гнездо на оси, оплетени в интриги и жилещи се една друга.

Латино емоции тресат героите от турския сериал “Безмилостен град”

Дживан прави неуспешни опити да убеди майка си, че след брака на Джерен семейството им няма място там, но сега Сехер е запънала крака и отказва да си тръгне.


Сметкаджийката Джерен крои нови планове и продължава с настояването сама да се грижи за Недим. Джемре обработва Агях с твърденията, че сестра ѝ лъже, но не успява да го убеди.

Нериман говори срещу Джемре.

Агях иска да проведе разговор насаме с Джерен, която се оправдава, че не е говорила гнусни думи против Недим и отново хвърля обвинения срещу Джемре.

Агях предупреждава Джерен, че сестрата ще се грижи за Недим, а тя да не му се мярка пред очите, защото я търпи само заради детето.


Агях вдига скандал на Нериман. Заплашва, че ще я изхвърли от имението, но сега не го прави само заради Сехер.

Джерен започва да се прави на господарка и раздава заповеди на прислугата. Дживан се ядосва и се заканва да пребие малката си сестра, но охраната го хваща. Сехер и Джемре ги молят да пуснат Дживан. Дамла вижда това и се разправя с охраната.

После припомня на Дживан, че ѝ е шофьор. Той се ядосва, набива спирачките на колата, и я оставя на улицата. Принуждава я да се извини и когато Дамла го прави, тя се качва обратно. Между двамата прехвърчат любовни искри.

Джемре събира прането, а Дженк отива при нея. Моли я да излязат навън. Тяе го пита дали майка му има цел с този брак.

Шениз дава задача на Джерен да изгони сестра си и майка си от имението.


image0 (9K)