Довечера в „Безмилостен град“ Дженк признава, че е блъснал Надим и го е осакатил

Тази вечер в епизода от турския сериал „Безмилостен град“ Дженк се замисля над думите на майка си, а Джерен се чуди как да каже на Агях, че е бременна.

А когато Джерен изпуска снимката от ехографа, Шениз разбира, че момичето е бременно, но хитрушата не вярва, че детето е на Дженк. Джерен пита Шениз дали ще я приеме с добро или да предизвика скандал. Шениз заявява, че ще повярва само на своя лекар.

Нуртен предупреждава Нериман, че Джерен много се е отпуснала.

Агях отива при Сехер и иска Джемре за съпруга на Недим. Сехер отказва да му даде дъщеря си. Агях обяснява, че прави всичко това от отчаяние и няма избор.

Актрисата, в ролята на Сехер от “Безмилостен град”, има три брака и няколко неуспешни връзки с по-млади мъже

Дженк се прибира вкъщи. Взима пистолета на баща си и отива при болния си братовчед. Джемре вижда Дженк, който е насочил пистолет към главата на Недим, а след това и към своята собствена. Тя се опитва да спре изстрела, но Дженк натиска спусъка, но Дженк е пиян и ѝ обяснява, че пистолетът не е зареден. Джемре пита Дженк за какво е права майка му и кое е това нещо, което ще се реши със смъртта на един от двамата. Дженк отново се опитва да избяга, но Джемре се качва в колата му. Младият мъж настъпва газта до край. Той признава на момичето, че е едно чудовище, което е бутнало собствения си братовчед през прозореца. Тя е шокирана, опитва се да го оправдае, защото е бил само на 8 години и е постъпил детски, но той ѝ отговаря, че е дете на майка си.

Шениз показва на Джерен, че синът ѝ си има друга.

Агях намира пистолета и тръгва да търси Дженк. Той пита жена си какво означават думите ѝ, като насочва пистолета към нея.

 Премиера на най-добрия турски сериал за 2020 година

Джерен вижда, че Дженк и сестра ѝ се връщат заедно. Той очаква още упреци от медицинската сестра.

Джерен докладва на господаря, че синът му се е върнал. Агях започва да бие Дженк. Иска да знае за какво е права майка му. Шениз се оправдава с това, че е казала всичко в яростта си, защото Недим е нападнал Дженк.

Агях взима пистолет от близкия охранител и го насочва към Дженк. Джемре защитава младежа, като казва, че той е бил много пиян. Агях се отрича от Дженк. От яд изпразва пълнителя на пистолета във въздуха.

Джерен припада, а Сехер настоява да отиде на лекар.

Дженк отказва да разкаже истината на баща си.


image0 (9K)