Довечера във Фермата една трудна изповед става достояние на всички

В епизода от Фермата 6 – „Пътят на една мечта“, който ще бъде излъчен довечера, на няколко човека им предстоят тежки мигове, а и решения.

Зрителите станаха свидетели на постепенното охладняване в отношенията между Петър и Хепи Ванче, които в снощния епизод се разделиха драматично – с викове, обиди и демонстративното излизане на пилота от чорбаджийската къща.

Данчо казва нещо много важно на Даяна, а сивият кардинал изхвърчава от чорбаджийската къща

Като фермер на седмицата Ваня трябва да вземе решение кого ще избере за първи дуелист в двобоя тази събота, а и как да тушира създалите се лоши чувства между нея и Петър – лични и служебни проблеми. Какво да се прави. Яхтената стюардеса сама на няколко пъти признава, че няма лидерски качества и ѝ е трудно да управлява. Изборът ѝ за дуелист вероятно е разочаровал Надежда, защото тя изразява неодобрението си от недалновидността на Ваня за продължението на играта.

Продуцентите събират участниците около масата и им четат изповедта на Данчо. Даяна отново казва на габровеца, с когото станаха неразделни и често могат да бъдат видяни прегърнати и милващи се, че във Фермата те са поставени в нереална обстановка.

Предния ден Данчо писа и плака и за никого не е тайна, че му е трудно да нарани жената навън, с която имат 7-годишна връзка, а и беше представена във визитката му към формата за негова годеница.


image0 (9K)