Довечера във „Фермата“ една змия преобръща играта и Данчо гони Даяна от стаята им

Тази вечер в поредния епизод от риалити предаването Фермата: пътят на една мечта, появата на змия преобръща играта, а след три месеца идва краят на романтичната връзка между Даяна и Йордан.

Красивата актриса Даяна Ханджиева започна да трупа все повече негативи както сред участниците във формата, така и сред зрителите му.

След като почти три месеца спа в едно легло с габровеца, тя има нов мъжки обект, когото вече преследва. Отрицателните коментари по неин адрес заваляха още, когато стана ясно, че Йордан влиза в играта с визитката, че е сгоден за жена, с която има 7-годишни отношения и се стигна дори дотам, че именно тази жена влезе за 2 дни в горското стопанство и лично упрекна Даяна за лекото ѝ поведение спрямо нейния любим. И въпреки твърденията, че двамата са само приятели, нейното поведение не се промени и след излизането на годеницата. „Узря“ едва тогава, когато Петър ѝ обърна малко внимание, покани я на латино вечер и Даянчето реши, че свободният пилот е неният нов избор.

Грозното е, че активната страна е не мъжът, а тя, която до гуша е затънала в… Даяна непрекъснато го пооощрява да прави крачки към нея, изпросва си внимание, прегръдки, подканва го да я целува.

Тънкото чувство за хумор на Петър поставя на място принцесата с двамата принцове

Колкото критики да търпи фокусникът, той поне искрено признава, че е влюбен в Даяна, докато тя продължава да тъче на двата стана, въпреки че интересът ѝ определено е повече към Петър.

Даяна вися на врата на Данчо в пряк и преносен смисъл 3 месеца, прегръща го и му се умилква все още, но прави паралелно същото и с Пепи. И докато Петър се чувства неудобно от двояката ѝ игра, тя става все по-атакуваща.

В епизода довечера се стига дотам, че Данчо я гони от доскорошната им обща стая.

Всички участници в играта колкото и да се правят, че не обръщат внимание на емоционалната нестабилност на актрисата, няма как да не я отразят в крайна сметка. А знаем, че Ванчето беше здраво хлътнала по пилота и сега никак не ѝ е безразлично какво вижда.

А Милена намира една навита змия в торба от прах за пране.


image0 (9K)