Довечера във Фермата: Данчо казва нещо много важно на Даяна, а сивият кардинал изхвърчава от чорбаджийската къща

Тази вечер в поредния епизод от Фермата 6 „Пътят на една мечта“ продуцентите са подбрали да покажат на зрителите двата диаметрално различни края на любовта.

Както всички знаят, любовта или я има, или няма. Не че в нейното развитие постоянно не се промъкват съмнения, не че понякога няма видимо неразрешими катаклизми, а след тях тя става още по-лъчезарна и стойностна, но…

Съвсем по човешки се развиват и отношенията в общността на експеримента Фермата. Даяна и Данчо отново са заедно и химията между тях за никого не е тайна. Те само УЖ се въздържат от близост, но цялото им същество крещи, че те се харесват много повече, отколкото и самите те искат да си признаят. Та довечера ще чуем техните разсъждения за евентуално съвместно бъдеще. Явно Данчо вече е решил да говори с годеницата си навън, с която имат 7-годишна връзка. А Даяна му казва, че би била до него, защото харесвала себе си, когато са заедно.

Докато едните се милват в тревите на двора, от чорбаджийската къща вечният сив кардинал на Фермата излиза с омотани набързо завивки, чаршафи и възглавница. Разбира се той не върви тихо и кротко, а роптае на глас нещо за синдрома на самотните 40-годишни жени. Както за никого вече не е тайна, 29-годишният пилот Петър, защото говорим именно за него, отдавна негодува срещу много от чертите на характера на Хепи Ванче, която пък доскоро беше лудо влюбена в него. Но каката явно не съумя да влезе под кожата на атлетичния мачо и в отношенията им се забелязва разнобой.

Е, както винаги, ще има и забавани моменти в епизода. А те ще дойдат от предизвикателство, отправено от ексфермери от предишни сезони. Какви ще бъдат те, гледайте довечера от 21 часа по бТВ.


image0 (9K)