Довечера във Фермата: Дана се опитва да се намести между Калоян и Антония

Тази вечер в епизода от риалити предаването Фермата: Пътят на една мечта, страстите в женския лагер се нажежават до бяло. Доскорошните дружки Мария и Дана влизат в остър конфликт, се казва в анонса на шоуто.

Момичето, което на всяка крачка парадира с искреността си и това, че изобщо не може да остави нищо зад зъбите си, отново е на предния фронт на кавгите и не само…

Тя май се опитва да разклати основите на току-що създалата се, но и вече консумирана връзка между Антония и Калоян. Младият гвардеец остана във фермерската къща като вицефермер, а любимата му Антония беше избрана за шеф на всички и го взе уж да ѝ помага. Преди два дни камерата улови тяхната бурна нощ. Но Дана, която никога не е крила симпатиите си към Калоян, довечера ще му каже, че го е сънувала, въпреки че е пределно наясно със случващото се. Вероятно има предвид думите на изгората си Калоян, изречени вчера, че във Фермата за любов не може и дума да става, а по-скоро за отношения на доста по-повърхностна основа.

Жената от другата оформила се в последните дни двойка – Ваня, изглежда има нужда от покровителството на пилота Петър, който доста активно се приближава към нейното сърце. Зрителите ще станат свидетели на спречкване между него и Ангел, който пък изобщо не се слави с особен такт към когото и да било. Явно Гелето е разплакал Хепи Ванче и Петър го обвинява в липса на джентълментство.


image0 (9K)