Довечера във „Влад“ се забърква голяма каша: Отвличат Матей, а Юлия спасява Щефан

Тази вечер в епизода от румънския сериал „Влад“ Елиза се противопоставя на Лео и Влад за елиминирането на Щефан. Влад се съгласява с идеята, че така или иначе Щефан потъва. Лео е още по-директен и заявява, че Щефан ще е проблемът, а не решението.

Пияният до козирката Щефан среща Тити в града. Тиби трябва да закара Матей на училище.

Чезар и Юлия пътуват до новото място. Момичето отказва да говори с майка си. Юлия избягва от заведението, където ползва тоалетна. Чезар я търси, но тя се качва на автобус и се връща в Букурещ. Обажда се на някого и му казва, че е успяла да избяга.

Тиби води Матей у Делия.

Във “Влад” Разван е в смъртна опасност

Елиза упреква Щефан, че Матей е болен, а той се напива. Двамата получават известие, че Матей е отвлечен. Делия казва на Щефан, че трябва да говорят насаме. Щефан я моли да не закача Матей. Тя пък му заявява, че трябва да отиде сам на определен адрес, но го предупреждава, че никой не трябва да разбира. Елиза е отчаяна.

Щефан взима пистолета на Лео. Влад казва на Елиза, че всичко е както са го планирали.

Щефан отива с такси на посочения адрес, където Делия му се обажда и му нарежда да вземе пистолета и да убие Казимир. Той се опитва да откаже, но Делия му припомня, че Матей ще бъде убит, ако не изпълни задачата. Щефан се допитва до Лео как да изпълни задачата. Лео смята, че приятелят му няма да се справи. Щефан стреля, но ранява Казимир в коляното, след което натиска спусъка втори път.

Елиза пита Влад къде е Матей, но той я успокоява и отговаря, че момчето е добре.

Юлия спасява Щефан. Казва му, че Делия няма да убие Матей, и му разкрива истината за себе си. Матей отива при Щефан, а Юлия се връща при майка си.

Чезар казва на Влад, че го е смятал за част от семейството си. Заставя го да стои далеч от Юлия.

 Адриан се разкрива кой е

Щефан връща Матей на майка му. Елиза казва на Влад, че иска да спрат. Настоява да каже на Роксана, че не я обича. Влад обяснява, че ако направи това, момичето ще спре да се лекува.

Щефан коментира с Лео, че Тиби май е предател. Лео обещава да се погрижи за Тибор. Влад кара Мики да пази Тибор.

Чезар се обажда на Влад и му заявява, че ще остави всичко на него. Инженерът отново му обещава помощта си.

Юлия моли Щефан да ѝ помогне да избяга от родителите си…


image0 (9K)