Довечера във „Влад“ Лео и Щефан разбират за убийството на синовете на Чезар

Тази вечер в епизода от румънския сериал „Влад“ сложните отношения между старите приятели продължават да са все така заплетени:

След операцията Петре е по-добре и настоява да се прибере вкъщи, за да търси Адриан, а Разван се опитва да убеди баща си, че брат му е мъртъв.

Довечера във “Влад” Адриан се разкрива кой е

Щефан уведомява Лео за пребиваването си в дома на Влад. Клещите продължава да е гневен и да иска да очисти Делия. Щефан предлага Лео да дойде в жилището на Влад, за да обсъдят плана.

Тибор споделя с Юлия, за която е получил задачата да я охранява, че е много забавна. Тя не му отвръща със същата симпатия и му казва, че кодовото му име е Борсук.

Константин нарича Елиза прелюбодейка. За Матей майка му е мъртва. Тя е шокирана.

Лео съобщава на Влад, че иска да разкара Делия заради рекет. Пита го дали е вътре. Лео предлага да научат слабото място на Делия.

Влад предупреждава Инженера и Делия за намеренията на Лео.

Влад манипулира успешно продажните душици в нова комбина – срещу Щефан

Мария се опитва да признае на съпруга си, че Адриан всъщност е Влад, но Разван организира настаняването на Петре в болница.

Влад известява Щефан и Лео, че е открил бившата дясна ръка на Чезар, който е негов враг.

“Влад” с двете си лица в интервю за българските зрители

Влад води Щефан и Лео при Казимир Пандуро. Последният вика охранителите си. Лео насочва пистолет в слепоочието на Казимир и го разпитва за Чезар. Пандуро насочва своето оръжие към Щефан. Влад моли всички да се успокоят.

Мария се оплаква на Елиза, че Петре иска да умре. Елиза се опитва да успокои сляпата жена.

Лео и Щефан научават за убийството на децата на Чезар от Йордаке. Чезар още в затвора е започнал да събира армия за отмъщението. Адриан е бил избран от Пандуро за водача на тази армия.


image0 (9K)