Довечера във „Влад“ Елиза и Адриан се целуват, а някой ги снима

Елиза се притеснява, че ще влезе в затвора, ако разкаже какво се е случило, както я съветва леля ѝ. Тя среща Влад в квартала и го упреква, че не си е вдигнал телефона, въпреки обещанието си. Той признава, че е направил нещо много лошо. Тя споделя с него, че чувства, че сякаш се познават. Влад отговаря, че това, което чувства към нея, е много по-силно.

Запознайте се със сексапилния актьор от “Влад”, който събира все повече зрители всяка вечер

Ситуацията се усложнява и Влад не знае дали ще се справят и всичко зависи от едно обаждане. Той се притеснява, че нещо им е убягнало, защото от другата страна са много тихи.

Константин успокоява Щефан, че ще отнемат всичко от Влад, без да се усети и предлага да използват Роксана за пъкления си план.

Инженерът поставя Лео в безизходно положение, който пък нарежда на Тиби да открие Чезар.

Лео отива при Чезар и иска да сключи сделка, за да го остави на мира. Клещи вади пистолета си, а Чезаре му подава листче с имената на всичките му роднини и приятели.

Преди 12 години Тибор вижда как баща му убива майка му. Младежът побеснява и ликвидира баща си. Пореди 3 години той излиза от затвора.

Константин казва, че Роксана е подписала смъртната присъда на Влад.

Влад отива в казиното. На входа забелязва как Тити си тръгва, а Щефан го посреща. Влад изпраща съобщение да проверят възрастния човек.

Адриан Нартея и Олимпия Мелинте – родители за втори път!

Мария разпитва Разван за Чезар. Тя настоява да се срещне с Инженера.

Лелята на Елиза се обажда на Мария, че трябва да ѝ предаде едно писмо. Сестрата от болницата докладва на някого за това.

Елиза прегръща Влад, но не се осмелява да го целуне, пуска го и си тръгва, като му казва да я забрави.

Влад открива на камерите, че Щефан е с бащата на Елиза. Свързва се с Чезар и го известява, че старецът може би е четвъртият човек от обира. Моли Инженера да прекратят операция „Лео“.

Лео вади от едно скривалище торба с пари, в това време хората на Чезар напдат убежището им. Завързва се престрелка.

Елиза е на мнение, че това ще свърши зле и че ще проклинат този ден. Влад продължава да настоява да бъде с нея. Тя се разкъсва заради любовта си към него. Той признава, че я обича, а тя отново бяга.

Чезар разказва историята на Адриан. В това време Тиби насочва пистолета си към своя шеф.

Мики чака Барбо да се събуди. Константин влиза при болната леля. Усилва ситемата ѝ и взима писмото.

Влад отново казва на Елиза, че я обича. Тя се връща и го целува. Някой ги снима…


image0 (9K)