Довечера във „Влад“ Адриан се разкрива кой е

Тази вечер в епизода от хитовия румънски сериал „Влад“ Адриан се разкрива пред баща си, че се е завърнал, в много емоционална ситуация.

Отритнатият от всички Щефан решава да пренощува при Влад. Но най-вероятната причина за това е присъствието на болния Константин, когото Лео и Роксана доведоха в къщата. Малката дъщеря е грижовна, но не и Елиза, която е възможно с най-студеното поведение към баща си. Щефан споделя с Влад, че бракът му е най-голямата грешка.

Мафиотите искат от Влад да докаже лоялността си

Влад отива при Делия и от нея научава, че враговете на Чезар са убили синовете му. Влад я пита къде е Чезар, а тя му казва само това, че Инженерът е жив. Допълва още, че с Чезар имат дъщеря – Юлия, която е в опасност. Разкрива още и болката си, че Юлия неистово мрази майка си.

Тибо рапортува на Лео, че е изпълнил всичко, но резултат няма. Лео не може да преживее самоубийството на Филип.

Елиза отива да говори с Влад. Казва му, че животът ѝ е голяма лъжа и е станал непоносим. Той я пита да не би да се е скарала с Щефан и защо още е с него.

“Влад” с двете си лица в интервю за българските зрители

Разван открива баща си паднал. Петре получава инфаркт и изпада в изкуствена кома, а лекарите не дават гаранции за оцеляването му. Роднините на Адриан разчитат на Влад да им помогне, за да спасят Петре.

Делия се обажда на Влад и го упреква, че не е изпълнил уговорката им, но той е организирал всичко за залавянето на къртицата. В последния момент Влад залавя човека с помощта на Мики. Точно тогава получава съобщение, че баща му е в кома. Разпорежда на хората си да закарат пленника на Делия.

Как чаровникът от “Влад” използва максимално популярността си

Влад се връща в болницата, където му позволяват да види баща си за пет минути. Той се разкрива пред умиращия си баща. Признава му, че е Адриан. Петре идва за кратко в съзнание и казва, че се радва, че Адриан се е върнал. Състоянието на дърводелеца отново се влошава.

Чезар и Делия разпитват пленника, който е техен бивш служител. Павел се оправдава, че само е помогнал на Юри да влезе в страната. Бившият им служител се кълне, че Йордаке му е платил. Чезар се вбесява и пребива Павел до смърт.

 


image0 (9K)