Довечера в“Завинаги“: Фурор на шармантната, но плиткоумна майка на Бурджу

Тази вечер епизодът на хитовия турски сериал „Звинаги“ e изключително забавен и част от него прилича на комедийна теленовела.

Емир е в еуфория в Деня на влюбените и се съветва с баща си какво да купи на момичето, което харесва. Двамата избират балон и отиват в училището, където 12-годишното момче вижда обекта на чувствата си как целува друго момче в двора преди часовете. Емир е крайно разстроен заради несподелената си любов.

Бегюм спори със Сюрея относно Джан, тъй като лекарката не може да приема като достоверна информацията, дадена от съперницата ѝ. Есма става свидетел на репликите, които си разменят двете жени и е крайно заинтригувана. Когато Бегюм си тръгва, след като е оставила Емир, свекървата бързо влиза в разговор със снаха си. Въпреки, че Сюрея ѝ спестява някои от фактите, Есма все пак разбира, че трябва да ѝ има доверие, но просто я съветва повече да не се вижда с чужд мъж из града.

Голяма еуфория обхваща Мурат, след като съвсем случайно научава за дълбоките чувства на Баде и то не от кой да е дръг, а точно от Корай, когото той смята за гадже на момичето. Радостната вълна буквално отнася Нургюл.

Рейхан никак не е изненадана, когато на вратата ѝ звъни Фарук. В къщата той твърдо поставя ултиматум на жената, направила опит да изгори майка му жива.

Есма отива да види Осман в новата му квартира, а и всъщност да му се извини отново. Той казва, че не ѝ е сърдит и съобщава, че е предложил брак на Бурджу. Бившата жена на Гарип и майка на годеницата му се е завърнала от чужбина и Осман желае да поискат ръката на момичето по всичките правила и традиции.

За вечеря с родителите на Бурджу се съгласява и Фикрет. Голямо шоу и веселба се разразява с идването на майката на Бурджу, която се оказва доста плиткоумна, но пък млада и много красива, дългокрака и ексцентрична жена, която успява да забърка конфликтни ситуации в имението още със слизането си от колата.

Ипек започва тайно разследване. Тя научава, че Есра не е напуснала Бурса, но заедно с майка си укриват тази информация от Есма.


image0 (9K)