Довечера в „Безмилостен град“ Шениз за всичко има план Б

В епизода тази вечер от турския сериал „Безмилостен град“ Шениз връща господарската си позиция след прибирането си в имението.

Агях дори нарежда камерата от стаята на Недим да бъде махната по настояване на съпругата му. На Джемре това никак не ѝ харесва, но господарят я убеждава, че ѝ има пълно доверие. Шениз е доволна и бързо възобновява старите „грижи“ за племенника – т.е. рецептата за лекарството.

Сехер подслушва разговор между Нериман и Агях за някакъв лекар. Тя заплашва, че ако само подозре нещо лошо, ще събори имението върху главите им.

Актрисата, в ролята на Сехер от “Безмилостен град”, има три брака и няколко неуспешни връзки с по-млади мъже

Шениз е дала подкрепата си на Джерен за бебето и двете отиват на преглед. Нериман не е никак спокойна, защото не е успяла да предупреди внучката си какъв дявол е господарката им. Именно затова тя настоява да отиде с тях, за да не се случи нещо лошо с бебето. Когато лекарят вади спринцовка, бабата вика полиция.

Дженк се прибира и отива при братовчед си, където е и Джемре. Тя опитва да се измъкне от него, но той я пита как живее с тази тайна. Агях ги чува, Джемре избягва, а Дженк обещава на баща си, че ще спре да пие и да ходи по нощни заведения.

В “Безмилостен град” Дженк признава, че е блъснал Надим и го е осакатил

Джерен пък брои дните до деня на брака ѝ с господарския син.

Сехер се опитва да разбере истината за дъщерите си.

Ако си мислите, че Шениз е спряла с машинациите, не сте познали. В деня, в който получава потвърждение от теста, че детето е от сина ѝ, тя се обажда на някого, че преминават към план Б.


image0 (9K)