Довечера в „Безмилостен град“ Недим отново хваща Шениз за гушата

Тази вечер в „Безмилостен град“ Джемре иска от Дженк да признае на Недим какво му е сторил и да осъзнае, че не той, а Шениз е виновната.

Агях предупреждава охранителите си да се държат нормално, но да заострят вниманието си и пиле не трябва да прехвръкне до настъпването на датата.

Недим от “Безмилостен град” в доскорошна връзка с дъщерята на Есма султан

Джерен обвинява сестра си, че предната вечер е била с Дженк. Тя, от своя страна, я укорява, че мечтае да стане жена на Дженк. Сехер им казва, че се срамува от тях, и че за нея те не са сестри. Настоява да се приберат на село.

Сехер се кара с Джемре, защото мисли, че тя е прекарала нощта с Дженк. Джемре не иска да издаде тайната на Дженк. Сехер си мисли, че дъщеря ѝ не може да прекрати връзката си с богаташа. Джемре заявява, че ще остане в имението. Джерен казва на баба си, че сестра ѝ нарочно иска да остане.

Актрисата, в ролята на Сехер от “Безмилостен град”, има три брака и няколко неуспешни връзки с по-млади мъже

Недим получава халюцинации. Шениз му казва, че ще пробват нова терапия. Той я хваща за врата, искайки да я убие. Дженк влиза в стаята му.

Дамла записва своето видео, но чува виковете на майка си. Отива в стаята на Недим и се опитва да спаси Шениз. Дженк стои настрана, а Агях го упреква, че не се е намесил.

Шениз благодари на съпруга си, че я спасил.

Джемре казва на Агях, че би искала да наглежда Недим през нощта. Той я пита какъв е проблемът и защо Недим се е влошил. Девойката му отвръща, че не знае.

Сехер вижда, че Джемре не се е прибирала цяла нощ, и хуква да търси дъщеря си. Качва се в стаята на Недим и вижда момичето да дреме на фотьойла до болния. Джемре е взела спринцовката с лекарството и се кани да разбере какво е съдържанието ѝ.

Агях пита доктора какво е принудило Недим да стане толкова агресивен.

Дженк отива при майка си. Извинява се, че не си е мръднал пръста да я спаси, а Шениз му отвръща, че му прощава. Дженк обаче ѝ заявява, че той не може да ѝ прости. Шениз търси спринцовката. Дженк ѝ казва да спре.

Шениз се обажда на Джеенк да вземе спринцовката от Джемре.

Дженк отива при сестрата и иска спринцовката. Джемре отговаря, че той не е реагирал на действията на Недим. Умолява го да не се държи така. Дженк взима чантата на Джемре и ѝ обещава да попречи на майка си. Спринцовката обаче не е там.

Сехер е объркана и не може да разбере дъщерите си.

Джерен обяснява на майка си, че Джемре ѝ взима дрехите. Сехер отваря шкафа на Джемре и вижда колието.

Агях забелязва, че жена му говори с доктора.

Джерен продължава да манипулира майка си. Сехер взима гривната и тръгва.

Агях нарежда да проследят Дженк.

Джемре се среща със своя приятелка и ѝ дава спринцовката, за да направи анализ на лекарството. Девойката дава за анализ и едно от хапчетата, които Недим приема.

Дженк отива на брега и разсъждава върху думите на Джемре. Агях е след него. Той иска да си поговорят по мъжки.

Сехер отива в бижутерийния магазин. Казват ѝ, че гривната е тяхна. От там съобщават, че бижуто е купено от Дженк Карачай. Шениз се намесва…


image0 (9K)