Добротворците на албанеца Лео Кадели ще усмихнат и деца от Стара Загора. Вижте как да се включите

Фейсбук групата  „Приятели, помагайте!“ на албанеца Лео Кадели идва с инициатива и в Стара Загора. Дни преди Коледа при деца в неравностойно положение пристига пъстра украса за Домовете за групово настаняване. В тези 5 къщички от изнесен тип живеят по 8 деца на възраст от 8 до 16 години.

Ето какво уточни директорът на Центъра за настаняване от семеен тип в Стара Загора Недялка Събева:

[ad id=“263680″]

Благодарни сме на добротворците от групата „Приятели, помагайте!“, които ще ни изпратят коледна украса, за да направим празника на нашите деца по-щастлив и усмихнат. Ако някой има желание, може да донесе още играчки и гирлянди. Би било добре да имаме и 5 живи елхови дръвчета, които да украсим, а след това децата да засадят в дворчетата на „малък групов дом“ и да се грижат за тях. Всеки работен ден от 9 до 17 часа можете да донесете, каквото сте решили на адрес: Стара Загора, ул. „Генерал Столетов“ 8 (под светофара на
кръстовището с „Проф. Ст. Киркович“, на изток от Окр. болница).

А хората от „Приятели, помагайте!“ ще дойдат при нас на 16 декември от 11 до 13 часа, сподели г-жа Събева.

Следете кампанията във фейсбук на този адрес „Стара Загора Коледа С Деца“: https://www.facebook.com/events/717658741757636/?active_tab=discussion

Онова, за което мечтаем, рядко е между коледните подаръци. Понякога то се оказва само на ръка разстояние от нас, но за да стигнем до него, трябва да направим поне една крачка.
Да я направим!
На Коледа стават чудеса… Чудото е вътре в нас, в нашата вяра! – казва Лео и не само искрено вярва в думите, но и ги претворява в дела.

[ad id=“225664″]

Още за дейността на Лео и как можете да се включите в неговите инициативи, вижте ТУК.

От какво имат нужда децата в Малък групов дом-Стара Загора


image0 (9K)