Добрина натрупва негативна карма

Автор: Светлана Тилкова- Алена

От доста време чета вашето списание, но все отлагах да ви пиша с надеждата, че нещата ще се оправят. Ако решите да публикувате писмото ми, то ще бъде поука за много хора, за да не се доверяват и на най-близките си роднини.

[ad id=“225664″]

Всичко започна преди около три години, когато брат ми и снаха ми ни поискаха пари назаем, които щяха да ни върнат при продажбата на имот. Станах им  поръчител. В началото те ги изплащаха, но след това последва искане от снаха ми към мен да изтегля нов кредит, за който не получих нито една месечна вноска. Заваляха все нови и нови искания за пари и винаги описвайки драматични ситуации. Ние й давахме пари и тя даже е подписвала декларации за дължими суми към нашето семейство. Въпросният имот така и не беше продаден.

[ad id=“236993″]

В един момент на тяхното семейство им бе наложен запор на заплатите поради нередовно изплащане на кредитите, на които бях поръчител. Банките започнаха да ми звънят на мен по телефона. След този запор имотът не можеше вече да бъде продаден, а той и други недвижими имоти се водят на името на майката на снаха ми, която почина скоро.

При всяко обаждане за пари от снаха ми аз се вбесявах и й наговарях обидни думи за това, че непрекъснато ни лъже и подвежда… и въпреки това давахме пари. Не мога да си обясня това мое поведение на гняв, последвано от съгласие да давам пари.

Има ли изход от тази ситуация?

[ad id=“236999″]

Алена отговаря:

Нали знаеш поговорката – „Това, което сами можем да си направим, и най-злият ни враг не може да ни причини“. Твоята работа е същата, сама си си виновна и ако очакваш оправдание за добрината си, няма да го получиш. Ще публикувам писмото ти не само заради поуките за хора в твоето положение, а и за да разбереш, че въпреки добротворството си товариш с негативи и личната си карма.

Необичайна е поредицата от твои действия и въпреки че си родена в огнен знак на дата на кармична отплата, ти проявяваш странна липса на предпазливост, прозорливост, наивност до глупост и вяра в незнайно какво чудо, че би могла да си получиш парите обратно.

[ad id=“237001″]

Брат ти и снаха ти са родени под влияние на вибрации, които ги тласкат към непочтени действия в техния живот. Не ми казвай, че не си го знаела, защото при брат ти те са бликнали от най-ранната му възраст, а когато се е оженил, и тези на снаха ти не са били тайна за теб и останалите хора от тяхното обкръжение. Желанието да живеят така, както им харесва, но без да работят или поне ако работят, да не е натоварващо, ги е подтикнало да живеят на чужд гръб – в случай на твоя и на семейството ти, а вие с непонятната за мен наивност сте им доказали, че те наистина могат да живеят тъй, както им се харесва.

Всичките им искания, както и ти самата пишеш, все свързани с драматични случки и обрати, са заблуда за наивници, лъжа, защото те си живеят по своя си начин, но някой друг плаща за добруването им, дето не се вижда, но съществува.

Учудвам се, че и за миг не си се замислила какво причиняваш на себе си и на своето семейство, че твоите най-близки хора не са се противопоставили, а сте давали и сте задоволявали всичките им искания, дори и когато лъжата за причината за поредния заем от вас, уви, невъзвръщаем, е ставала ясна. Нормално е да наговаряш на снаха си обидни думи, а още по-нормално е да се превърнете със семейството на брат ти в кармични врагове, защото си в период на материална стабилизация и кармична разплата. Имаш забрана от Съдбата да прахосваш, а с тези давания на пари, при това големи суми и гарантирани от теб кредити, ти правиш точно обратното. Също така си длъжна в този свой житейски период да твориш само положителна карма.

[ad id=“238430″]

Ти обаче си трупаш негативна, като обслужваш безотговорното семейство на брат си, сякаш си тяхна лична банкова сметка.

Предупреждението към теб, което ти отправя Съдбата, а аз правя твое достояние, е веднага да приключиш с това „добротворство“, заради което и ти самата ще търпиш Съдбовни наказания. От теб зависи да съхраниш здравето си, живота си и този на семейството си, но за да се случи това, си длъжна да прекъснеш изцяло отношенията с брат ти, снаха ти и техния син, да не даваш повече нито стотинка, да воюваш в защита на твоя си живот и да не забравяш правото си на личен избор, защото тези хора не са ти благодарни, а ти се подиграват и ви унижават. Животът и бъдещето ти са в твоите ръце, а дадените пари или трябва да забравите, или трябва да водите дела, за да си ги получите обратно.
karm-krag.com

 


image0 (9K)