Добрев срещу Йончева: Само клеветите. Свършете нещо полезно за тази държава

Йончева поиска от Добрев да обясни как родителите му са изтеглили огромен кредит, за да направят собствен бизнес, като не са обезпечили по никакъв начин поисканите пари. – Вие не разбирате нито от пари, нито от икономика.

[ad id=“263680″]

Елена Йончева гостува в предаването „120 минути“ по бТВ, за да повтори отново поредните си обвинения към депутата от ГЕРБ Делян Добрев. Той обаче бе включен на живо в ефир, за да се защити.

Двамата се вплетоха в жестока вербална свада, а хасковският депутат отказа да приеме всички „клевети“ на опонентката си.

„Ходите сама, клеветите ме, отказвате да излезете на какъвто и да е дебат с мен, това говори ясно колко е истинска тезата ви“, поде той.

„Аз мога много неща да кажа за вашата кампания в Хасково. Правихте я с хора, които са лежали заради наркотици в чужбина. Аз обаче няма да падна на вашето ниво, вие можете само да оплюете някого“, каза Добрев.

 

[ad id=“218548″]

 

Той заяви, че е престъпление да обвиняваш друг човек в престъпление, което той не е извършил. Добрев обеща да даде обяснение за всичко в съда и да защити честта на името си.

Йончева поиска от Добрев да обясни как родителите му са изтеглили огромен кредит, за да направят собствен бизнес, като не са обезпечили по никакъв начин поисканите пари.

 

[ad id=“218001″]

 

Реакцията на Добрев бе следната: „Вие постоянно лъжете и набеждавате. Вие какво разбирате от икономика и пари. Ако искате да направите проверка, щяхте да говорите след като внесете сигнал в прокуратурата. Вие сигурно дори няма да го внесете, защото просто искахте да посеете съмнения сред българските граждани. Госпожа Йончева всеки път, като е в студио, говори само за мен. Аман от вашия пиар на мой гръб. Свършете нещо полезно за тази държава“, каза Добрев.

„Тъжно е, че много хора се чувстват недосегаеми в България“, отвърна Йончева.

 


image0 (9K)