Днес, 22 ноември, времето ще се затопли

Днес ще духа умерен вятър от запад-северозапад, но с него вече ще прониква по-топъл въздух. Ще се затопли, а минималните температури ще са между минус 1° и 4°, максималните – между 10° и 15°.
Над Черноморието ще преобладава облачно време, почти без валежи. Ще духа до умерен запад-северозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 10°-13°. Температурата на морската вода е около 13°. Вълнението на морето ще е 2 бала.

[ad id=“263680″]

Още интересни промоции и предложения в e-mol вижте ТУК:

Над планините ще преобладава облачно, мъгливо и ветровито време, почти без валежи. След обяд над масивите от Западна България облачността ще започне да намалява. Със силен, по високите и открити части временно и бурен северозападен вятър, ще нахлува по-топъл въздух. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 6°, на 2000 метра – около 0°.
В четвъртък ще бъде предимно слънчево и още малко по-топло. Вятърът ще отслабне още, на места и ще стихне. В петък и събота ще е почти тихо и на места в равнинната част от страната ще бъде мъгливо или с ниска облачност, а температурите в тези райони ще се задържат по-ниски. В останалите райони, както и в планините, ще бъде предимно слънчево.


image0 (9K)