Днес в 10 часа Общината започна работа по вашите първи сигнали от рубриката „Изпрати сигнал до кмета“

Днес в 10 часа започна оперативката на кмета на община Стара Загора Живко Тодоров със заместник-кметовете, директорите на дирекции, секретаря на Общината и главният архитект, в присъствието на ЗАРАТА, по повод първите 22 сигнала от рубриката „Изпрати сигнал до кмета“, която стартирахме вчера. Г-н Тодоров не само ги бе изчел, но и снощи след работа лично се е разходил до някои, посочени като проблемни, особено в сферата на чистотата, места.

Проверката и решаването на всички проблеми по сигналите, включително проверка дали определен кметски наместник не ходи на работа в кметството, започнаха буквално веднага. Задачите се възлагаха по отдели още докато течеше самата оперативка.

Бе изготвен и механизъм за работа, който да продължи вав времето този пряк диалог между местна власт и граждани. Такава оперативка ще има всеки работен ден от 10 часа. В първата й част ще се отчита направеното по сигналите от предходния ден, а във втората ще се възлагат задачите по пристигналите в последните 24 часа сигнали. От своя страна ЗАРАТА ще предоставя на читателите си пълната информация по свършената работа всеки ден след оперативката. Следователно първите резултати очаквайте в понеделник – 13 февруари!

Очакваме следващите ви сигнали, за да работи; всички заедно градът и общината ни да станат още по-добри за живеене и развитие!

 


image0 (9K)