Днес сме подложени на съблазни и изкушения. Тъга и меланхолия обзема по-чувствителните

Венера е в съвпад с Уран – Възможни са неочаквани ситуации – от творческо научно озарение до аварии или други произшествия.

Засилва се стремежът към разточителство и харчене.

Луната е в знак Лъв и се движи на празен ход от 10:14ч до излизането си от знака в 12:48ч. През този интервал не трябва да се започва нищо важно.

След това Луната се премества в знак Дева.

Хората като цяло стават по-практични, рационални и трезво мислещи. Най-доброто време за решаване на всекидневните проблеми. Благоприятен период за обучение на децата в някакви умения и навици. Подходящо за козметични процедури. Уязвими са нервната система и целия стомашно-чревен тракт без правото черво.

Продължава 14 лунен ден до 16:49ч

Денят носи чести промени в настроението. Възможно е по-чувствителните натури да изпитат тъга, меланхолия.

Доминиращ 15 лунен ден от 16:49ч на 8 март до 18:08ч на 9 март

Денят е труден и сложен, със силна енергия. Човек трудно може да я използва, затова бързо се изразходва. Ден, в който сме подложени на различни съблазни и изкушения, а умът е отслабен и невинаги е в състояние да противостои на отрицателните влияния на околната среда. Не случайно символът на този ден е змия-изкусител. Инстинктите са силни, самоконтролът е отслабен. Запазете спокойствие във всяка ситуация, не се поддавайте на изблиците на емоциите. Нужна е повече предпазливост във всичко. Бъдете внимателни, запазете вътрешно спокойствие. Така ще се избегнат излишни спорове, които се провокират от самата обстановка на този взривоопасен ден.

Неприятни изненади може да изпънат нервите ви. Не трябва да губите самообладание. Съдбата може да изпрати изпитания, за да провери вашите принципи и възгледи. Поводи за радост практически трудно се намират. Не са изключени разправии с роднини.

Всички неща започнати в този лунен ден са обречени да попадат на препятствия и ще се „смесват” с отрицателна енергия. Пазете вещите си.

Отрицателното въздействие на този ден може да засегне преди всичко човешките взаимоотношения – възможни са кавги и сериозни конфликти, често възникващи на сексуална основа. Отложете изясняването на отношенията и като цяло ограничете контактите с хората.

Неблагоприятен ден за подстригване. От процедурите при фризьор може да се повиши кръвното налягане, да се появи главоболие, упадък на силите. Особено лошо е да се подравнява косата.

24 слънчев ден – Труден ден, който служи за проверка  силата на собствената вяра, на  съвестта и жизнените принципи. Повече време се препоръчва да прекарате у дома в уединение и мълчание, четене на книги. Денят е посветен на пост и молитва. Добре е да се направи изчистване организма и тялото. Колкото повече се изчиствате, толкова по-леко ще ви става. Може да се занимавате също с почистване на дома, ремонт и реставрация. Приветства се ръчния труд. Добре е да посетите църковен храм.


image0 (9K)