Днес общинските съветници гласуват аварийна транспортна схема в част от Стара Загора

Днес (28 юни) е 34-тото заседания на местния парламент в Стара Загора. На него общинските съветници ще разгледат повече от 50 точки, като с интерес се очаква гласуването на няколко особено важни за гражданите казуси.

[ad id=“225664″]

1. Аварийно реализиране на транспортна схема към Общия устройствен план на гр. Стара Загора, касаеща свързването на ул. „Калояновско шосе” и кръстовището на улици „Отец Паисий” и „Бяло море” през територията на бившия завод „Берое“.

2. Възлагане на обществен превоз на пътници по утвърдени междуселищни автобусни линии от Общинската транспортна схема, квота на Община Стара Загора.

3. Обявяване на имот – Лагер за ученически отдих, намиращ се в землището на гр. Калофер, местност „Паниците“, община Карлово, област Пловдив, за частна общинска собственост и продажба.

[ad id=“263680″]

4. Финансово подпомагане на процедури и дейности по асистирана репродукция на съпрузи и лица, живеещи на съпружески начала, с репродуктивни проблеми на територията на Община Стара Загора

5. Промяна по бюджета на община Стара Загора, вътрешни компенсирани промени в разходната част на бюджета и промяна в инвестиционната програма за 2018 година.

6. Изменение и допълнение на Наредба за реда и условията за управление и разпореждане с общински жилищни имоти на територията на община Стара Загора.


image0 (9K)