Днес небесата се разтварят за да чуят всяка отправена молитва

Днес Слънцето напуска Телеца и преминава във въздушния знак Близнаци в 05:16 ч, и ще остане до 21 юни.

[ad id=“225664″]

Обръщайте внимание на посочените часове!

Луната е в знак Лъв до 05:04 ч на 22 май. Когато Луната преминава през този знак, хората изпитват влечение към удоволствията, разкоша, имат нужда от обожание и признание. Дни на творчество и повишена жизнеспособност. Склонност към честолюбиви замисли, стремеж към лидерство. Да не се критикува никой, особено началниците. Сърцето и гръбначният стълб са много уязвими, да не се натоварват, също както очите и диафрагмата.

[ad id=“263680″]

Луната се движи на празен ход през целия ден (от 06:31 ч до 05:04 ч на 22 май). Това е период, когато пространството “бездейства”, “почива” и особена поддръжка на вашите инициативи не трябва да се очаква. Този период не е подходящ за започване на нищо ново и за вземане на важни решения, защото те могат да се основават на неправилни предположения или грешни данни. В този период могат да възникнат непредвидени трудности, придобиване на безполезни неща, непланирани събития, закъснения, грешки, недостатъци, нарушения в трафика. Някои хора се чувстват през това време зле, изпитват стрес и са склонни към нервни сривове. Спазвайте правилата за безопасност както на работното място, така и у дома. Особено внимание трябва да се обърне на безопасността при използването на газ! Важно е да бъдете внимателни и предпазливи, да почивате повече, да се занимавате само с обичайните, добре познати дела. Възход на интуицията. Добре е да се практикува медитация, духовни практики, йога, молитви или да почивате.

[ad id=“236993″]

6 лунен ден продължава до 12:02 ч. Благоприятен е за умствени, интелектуални и духовни занимания. Не е подходящ за всичко, което е заплетено, както и за дела, които ще изискват много време за осъществяване. В 6-ти лунен ден постъпва много различна информация, затова е нужно да се отнасяте към нея предпазливо, за да определите къде е истината и къде лъжата.

Препоръчва се пасивност. Бъдете скромни и смирени. До обяд не трябва да изразявате недоволството си от живота, от обстоятелствата, от себе си или другите. Всичко трябва да се приема такова, каквото е. Не обременявайте мисълта си с житейски грижи. Периодът много подхожда за общуване с представителите на противоположния пол.

[ad id=“236999″]

Това, което сте сънували тази нощ, по- добре на никого да не разказвате. Към сънищата се отнесете съвсем внимателно, тъй като се считат за пророчески.

След това започва 7 лунен ден от 12:02 ч и продължава до 13:12 ч на следващия ден.

В този интервал от време Небесата се разтварят, за да „чуят” думите и мислите на хората и отзивчиво откликват на тях. Затова е благоприятно за молитви. Всяка отправена молитва бива чута. Сбъдват се всички благи пожелания. Внимавайте обаче с недобрите такива и лошите думи. Противопоказно е да се лъже. Лъжите произнесени в 7 лунен ден, скоро ще бъдат разкрити и наказани. Бъдете крайно внимателни в думите си, даже и в мислите си. Дори случайно отронена дума или случайно връхлетяла ви мисъл, могат буквално да се материализират, да се въплътят в действителност и да окажат влияние върху вашият живот.

“Завършване”. 7 лунен ден е един от отговорните дни – полагат се основите от получените резултати. Може да се оценят бъдещите плодове на нашия труд и още колко усилия ще се наложи да се вложат за осъществяване на замисленото. Изисква се от човек голяма организираност и отговорност. В противен случай много позитивни тенденции може да не бъдат реализирани. Днес не трябва да се поставя начало на продължителни дела. Удачен е само за бързи и краткосрочни такива. Сключване на договори и сделки трябва да се отложи. Въобще не трябва да се вземат важни решения. По-малко суетене!

[ad id=“237001″]

Ден за работа с мантри и молитви. Увеличава се броят на посетителите при гадателите, защото се засилва интереса към мистичното. Неблагоприятно време за брак. Може да ви направи впечатление, че хората често започват да спорят и са недоволни, включително и от себе си. Появява се желание за резки промени. Болестите започнали днес са лесно излечими. Не е добре да се вадят зъби.

В седми лунен ден храната трябва да се приема в мълчание, не бива да се говори. Не трябва също да се натоварвате с излишни грижи, затова е по-добре да не се готви, а да се яде нещо приготвено от предният ден. Не е желателно да се яде пилешко месо и яйца.

Подстригване – може през целия ден!
dunavmost.com


image0 (9K)