Днес молитвите биват чути! Пожелайте си нещо от сърце!

Луната е в знак Козирог.

В дните, когато се намира там всичко е подчинено на дълга и отговорността.

Ключовите думи са умереност, точност, порядък и акуратност.

Дела изискващи творчески подход, трябва да се отложат за по-удачно време. През това време не сме способни да съпреживяваме на хората, даже самите себе си не жалим. Не се бойте от трудните задачи. Мислите са устремени към практическата страна на нещата, но ако човек не види незабавни резултати, губи търпение и допуска грешки. Всяка работа трябва сериозно да се обмисля. Ученето се удава с труд, материалът се запомня бавно, но надеждно. Добре се усвояват точните науки.
[ad id=“225664″]

12 лунен ден продължава до 18:21 ч – В този ден можем да се срещнем със самия себе си, със своята истинска природа. Характерното за деня е висок енергиен подем, който се изявява с пълна сила. Обърнете внимание, че късметът в този лунен ден се усмихва само на тези, които са готови да помогнат на други хора да постигнат своята цел. Не го превръщайте обаче в „сделка или не”.

По-добре направете малко, но да е искрено и от сърце. Иначе няма смисъл. Това е деня, в който молитвите биват чути. В този ден се дава милостиня. Да не се яде груба храна. Денят предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Затова да се ядосвате и гневите е крайно противопоказно. Не трябва да спорите, да обиждате или да се жалвате от съдбата. Знайте, че всичко, което се случва е за по-добро. Приемете достойно и спокойно своята съдба. Разберете, че вие вървите само по свой път, затова не завиждайте на никого. Сънищата в този лунен ден са пророчески. Нужно е да им се доверите. Те носят в себе си ключ към решението на вашите проблеми и ви предлагат помощ. Не изпускайте този момент.
[ad id=“225664″]

Подстрижка (до 18:21 ч) – Подстрижката в това време подобрява здравето, освобождава ви от обидите и притегля богатство. Косата ви и така улавя духовната енергия, но ако още от сутринта подстрижете макар и няколко косъма, това ще ви настрои към енергията на здравето и изобилието.

13 лунен ден започва след 18:21 ч и продължава до 19:08 ч на следващия ден. Явява се продължение на предишния и всичко, което е започнато, трябва да се продължи, не да се изоставя. Много плодотворен ден за творчески дейности. Трябва да имате достатъчно сили, за да изпълните поставените пред себе си задачи.

Период на корекции. Можете да внесете изменения. Най-доброто време за откриване на нов вид дейности, за разширяване на бизнеса, подписване на съглашения, разширяване сферата на влияние.

Ден за учение и натрупване на информация. Идеален за постигане на хармония. Добър за корекция на миналото и на съдбата. Не е желателно да се предприема и започва нещо, тъй като много ситуации се повтарят, връщат се отново като лошо усвоени уроци за корекция, ревизия и промяна.

Източник:blitz.bg


image0 (9K)