Днес може да срещнете човек, който удивително прилича на вас!

25.10.17 Денят може да поднесе сюрпризи от всякакъв род (както приятни, така и неприятни).

[ad id=“225664″]

Днес съществува поверие, че през този удивителен ден може да ви се даде възможност да се срещнете с човек, който удивително прилича на вас и може да се вземе за ваш двойник. Напълно вероятно е да живее далече от вашия град и да пристигне от другия край на света даже, за да ви порази с вътрешното и външното си сходство с вас. Ако решите да се запознаете, не очаквайте дълга дружба с тази личност. Ако имате домашни животни у дома, то тях ги грози скрита опасност днес и най-вече утре. Затова не поверявайте разходката на кучето си на малки деца, а храненето на котката – на роднини.

Днес е един хубав ден. Приближаващият съвпад на Слънцето с Юпитер (планетата на голямото щастие) в знак Скорпион (на 26.10 в 21:11ч) засилва оптимизма, великодушието и доброжелателното отношение. Благоприятно за финансови операции, спонсорство, меценатство, благотворителност, за отправяне на искания към началническото съсловие. Много е вероятно сега да се съгласят на увеличение на заплатата, даване на премия, награди, похвали, материална помощ, повишение в длъжност. Може тези дни да си опитвате късмета в лотарията и тотото. Благоприятно време за преговори, брифинги, съревнования, сключване на сделки, за реализация на нови проекти. Цялата тази информация ще важи и за следващите няколко дни.
[ad id=“255238″]

Към всичко това се прибавя и добрият аспект на Луната към Юпитер. Благоприятно време за подобряване жизнените условия в семеен кръг, за зачатие също. Днес могат да настъпят важни изменения на физически план. Може да планирате всичко което ви е угодно и всяко занимание ще ви донесе удовлетворение. Благоприятно време за творческите личности, артисти, музиканти, художници. Да се внимава и с алкохола в големи количества.

Луната е в знак Козирог. Всичко е подчинено на чувството на дълг и отговорност. Не се плашете да решавате трудни задачи, но избягвайте да са семейни проблеми. За тях трябва повишена чувствителност в емоционален план, а сега чувствата са подтиснати. През това време хората са праволинейни, но им липсва чувство за такт и всякаква дипломация. Добре е всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате всякакъв безпорядък. Уязвими са кожата и костите, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите, особено на коленете. Противопоказни са всички операции на зъбите и жлъчката.
[ad id=“225664″]

6 лунен ден продължава до 12:49ч – Бъдете пасивни, но не чак да бездействате. Време за прошка. Насочете мислите си към постигане на благодат и любов, към доброто. Подходящо е за общуване с противоположния пол и за срещи с тях. Търсете знаците около себе си и посланията, които носят за вас. Подстрижката способства подобряване на вашето здраве

7 лунен ден започва в 12:49ч и продължава до 13:36ч на следващия ден – Този ден се отличава с повишеното желание на човек да комуникира, да бъде изслушан и разбран. Бъдете внимателни не само в действията, но и в думите, а също и в мислите. Всяка лъжа сега може да причини сериозни проблеми и проблеми. Този ден има отношение към силата на словото, красноречието, словесната убедителност, затова внимавайте какво казвате. Удачен за бързи и краткосрочни дела. Не трябва да се поставя начало на нещо продължително. Само делата и действията, които са справедливи могат да бъдат доведени до крайната си цел. Препоръчва се повече мълчание, да не се критикува и ругае.

Секс – При сексът в този лунен ден не трябва да се бърза. С колкото може по-дълга любовна прелюдия, продължителни любовни игри, много нежни думи, комплименти, рецитиране на стихове. Луната ви призовава към романтичен секс.

Здраве – Противопоказно е гладуването, изчистване на стомаха и червата. Обърнете внимание на дробовете. В този ден лесно могат да се простудят. Да не се вадят зъби. Да не се ядат яйца и пилешко месо.

Подстригване – Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения.

Сънища – (предстоящите) И тук обърнете внимание на думите, които сте казали на сън или някой друг ви е казал. При това е важно в какво съчетание ще ги запомните след събуждането си. Над тях трябва да поразмишлявате. Правилното им възприемане може да измени вашия живот или да внесе необходимата корекция, за да бъдете успешни и щастливи.

Пожелавам ви щастливи обстоятелства в този ден със силно Юпитерово влияние!

Ивелина Пенчева / ASTROLOGIA*Li


image0 (9K)