Днес можете да прочетете всяко послание на Вселената

Луната е в знак Козирог до 03:47 часа на 30 март.

В дните, когато Луната се намира в този знак, всичко е подчинено на чувството за дълг и отговорност. Ключовите думи са точност, акуратност, дисциплина. Емоциите сега са подтиснати. Повишава се чувството за самоотверженост. Не се плашете да решавате трудни задачи, но избягвайте да са семейни проблеми. През това време хората са праволинейни, но им липсва чувство за такт и всякаква дипломация. Добре е всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате безпорядъка.

Уязвими са кожата и костите, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите, особено на коленете. Противопоказни са всички операции на зъбите и жлъчката, предупреждава астрологът Ивелина Пенчева.

Доминиращ 22 лунен ден от 01:54 часа на 28 март до 02:45 часа на 29 март.

Ден на висшата небесна мъдрост и на посвещението в тайното знание. Символът на този ден е слонът, носител на мъдрост, знание, духовно търсене. Използвайте този период, за да намерите източници на мъдрост, тайни знания. Знанието може да дойде чрез хора, книги или по друг начин. Добър ден за медитация върху сакрални символи, мандали, карти таро. Днес можете да прочетете всяко послание на Вселената, кодирано в знаците на Съдбата. Ден на гадаене и откровение. Свещените книги могат да ни разкрият смисъла на своите редове и притчи. Споделяйки знанията и опита си с други, вие освобождавате място за нова информация.

Време, когато пред човек се откриват широки перспективи за достигане до щастието и от които е нужно да се възползва. Препятствията, които застават пред вас, не са големи проблеми, а служат само за стимул. Необходимо е да видите положителната страна на всичко, което се случва и да осъзнаете, че изход винаги има. 22 лунен ден е активен ден. Не губете време на празни разговори, борете се с мързела си, иначе лунната енергия ще започне да действа срещу вас. Добре е да проявите своята щедрост и великодушие, да направите подарък на някого, дори нещо дребно да е. Не трябва да се започва нищо ново, нито да се рискува, защото това може да повлече след себе си много непредсказуеми и неуправляеми събития.

Днес е необходимо да се диша много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията. Препоръчва се да се посветите на дома и домашната работа. Бъдете щедри по отношение на децата. Пазете си нервите и здравето. Избягвайте да се претоварвате физически и емоционално със спорове и конфликти.

Единственият лунен ден, когато употребата на сладко е желателно и всячески се приветства. Също употребявайте повече зеленчуци, изобщо растителна храна в големи количества. Заболявания появили се днес са доста опасни. Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре.

Не се подстригвайте много късо! Може след подстрижката в този ден да придобиете нещо ново, но също така може да се сдобиете с няколко излишни килограма.

Благоприятно е за покупки на дрехи и украшения, за неща доставящи удоволствие.

Сънищата най-често се сбъдват. Добър знак е да сънувате книга или ключ – потвърждение, че сте на прага на голяма промяна към по-добро. Тъй като този лунен ден е на Ганеша – Бог на знанието, помагащ за преодоляване на препятствията, то чрез съня можете да решавате проблеми, да получавате откровения и нова информация, нови знания. Сънищата могат да бъдат и празни и да нямат никакъв смисъл.

Днес е 8 слънчев ден – Благоприятно време за преход към ново духовно качество. Ден на почитание и поклонение пред светците. Този ден е като „бял лист”, в който започваме да пишем близкото си бъдеще. Може да започнете всичко отново, на чисто, загърбвайки старото. Един от онези странни дни, когато може всичко да се случи. Бъдете готови за неочаквани неща. Проблемите могат да намерят своето неочаквано решение. Добре е нищо да не се планира. Плановете може да се объркат. Живейте свободно и независимо, а не по график.

Автор: Ивелина Пенчева


image0 (9K)