Днес мнозина ще получат неприятна новина, която да е обществено или световно значима

Хороскопът за неделя (11 март): Важна неприятна новина за някои, но за две зодии голям шанс за неочаквани печалби.

В неделя ще бъде добре да ограничите емоциите си с по-голям самоконтрол. Възможно е да обидите някого много неприятно или да откажете помощ на човек, който наистина има нужда от такава. Днес може да имате притеснения свързани със здравето на близък човек или да изживеете любовни неволи.

[ad id=“225664″]
Неделя ще бъде неблагоприятен ден за пътуване, затова бъдете внимателни с транспортните средства, които ще използвате.

Днес мнозина ще получат неприятна новина от друг град или държава, а новината може да има обществено или световно значение.

[ad id=“236999″]
Родените под знака на Овен, Лъв или Стрелец днес ще са в очакване на нещо, за което имат предизвестие, покана и др. Едва ли този ден ще ви изненада с нещо. Днес избягвайте проблеми със съседи или колеги. Благоприятен ден за събирания и разговори с роднини.

[ad id=“238430″]
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог днес ще имате повод за радост след проведен телефонен разговор, събитие в семейството и др. Ще имате благоприятен ден за романтични контакти и срещи. Днес може да направите покупка за себе си или за дома си. Неделя ще бъде добър ден за работа, независимо с каква дейност ще бъдете ангажирани.

[ad id=“263680″]
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей днес може да очаквате разговор, среща или друго събитие свързано с роднини. Денят вещае неочаквани пари или неочаквана печалба. Неделя ще бъде благоприятен за работа или бизнес, ако имате такива ангажименти.

[ad id=“218001″]
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби днес ще присъствате на едно събиране или среща. Неделя е ден за всякакви приятни изненади. През този ден очаквате или ще мислите човек, който ще пътува или който е надалеч от вас.
Ще ви изненадат различни благоприятни за вас шансове и възможности, придобивки или пари.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)