Днес избягвайте спорове и скандали

Луната е в знак Лъв, където ще остане до 17:31ч на 28 март.

[ad id=“225664″]

Способства приповдигнатото и добро настроение. Самоувереността нараства, както и енергийният потенциал. Хората сега са по-решителни и самоуверени. Струва ни се, че можем да направим всичко и целият свят е в краката ни. В деня на Лъва тайничко ни се иска да бъдем похвалени. Добре е да се дават и получават подаръци, да се правят приятни изненади. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през този период.

[ad id=“263680″]

10 лунен ден продължава до 15:12ч. Много добър ден за началото на всякаква умствена и физическа работа, за комуникация с приятели, колеги, роднини. Всички дела се развиват добре. Добро време за финансови операции и решения на материални въпроси. Дори да има неблагоприятни събития, те ще са краткотрайни и няма да нанесат осезаема вреда.

Избягвайте скандалите и разправиите, влагайте по-малко емоции. Много сериозни са в 10 лунен ден семейните кавги и конфликти. Те трябва да се избягват с всички възможни средства. Бъдете толерантни, не се страхувайте да правите компромиси, в противен случай конфликтът, възникнал между членовете на семейството през този период, ще остане в семейството за дълго време.

Не се препоръчва до 15:12ч да се подстригвате. Скъсани дрехи, износени обувки, скъсани копчета, счупени токове показват злоупотреба с енергията на деня.

[ad id=“236999″]

11 лунен ден започва в 15:12 и продължава до 16:22ч на следващия ден. Един от най-силните енергийно дни. В човек се пробужда огромна сила, която трябва да бъде отправена към съзидание. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Не се препоръчва пасивност, но и да се претоварвате е неуместно. Трябва да се внимава да не се вършат глупости. Да не се предприемат рисковани дейности. Сега може да се започват само такива дела, които изискват пълна физическа и психическа отдаденост. Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна и трябва да се направлява в съзидателна практическа дейност. Пренасочете енергията си към конструктивни практически дейности. Противоречивост и нееднозначност ще преобладават през деня. Всичко трябва да се прави с голямо внимание. Най-важното нещо сега е максималната концентрация върху духовната сфера.

[ad id=“237001″]

Ако възникне болест в 11 лунен ден, това е сигнал, че не обичате достатъчно тялото си. Болестите в този период за мъжете са незначителни, а при жените могат да доведат до усложнения. Периодът на активно физическо натоварване. Полезно е да се правят дълги пешеходни разходки.

Денят подхожда за романтика и интимност. Време за разкрепостяване на духа и разпускане, когато падат всички притеснения и задръжки. Не допускайте да се създаде напрежение в интимните ви отношения! Да се избягват спорове и скандали.

Подстригване – След 15:12ч можете да се подстригвате, а ако не сте имали такива намерения, то подрежете косата си поне на милиметър. Това ще освободи излишната негативна енергия.

Ивелина ПенчеваASTROLOGIA*Lin


image0 (9K)