Започва годината на Земното куче – очаква се трудна година, възможни са и природни и бедствия

[ad id=“225664″]

Според китайския лунен календар на 16 февруари започва годината на Земното куче. Смятаните за надеждни кучета сменят агресивните петли. Кучето е перфекционистът на китайския зодиак, астролозите очакват трудна година и не изключват природни бедствия.

[ad id=“238430″]
Според познавачите, започва трудна година във финансовата и международната сфера, с много предизвикателства за родените под настъпващия знак като Мелания и Доналд Тръмп например. Кучето предполага честност и прагматизъм в човешките отношения. То се ръководи от инстинкта си и изисква прямота. Предвижда се напредък в медицината и особено внимание към модата, защото кучето държи на външността си. Този представител на зодиака се смята за много добър наблюдател.

[ad id=“263680″]
Годината ще съчетава искреност и прагматизъм в човешките отношения. Може да се строи нов дом, но да се внимава с обещанията, особено във финансовата сфера. Цветовете за късмет са синьо, черно и зелено, комбинирани със земните охра, кафяво и жълто, а от цветята за предпочитане е орхидеята. 3, 4 и 9 се смятат за любимите числа на кучето./БНТ


image0 (9K)