Днес е най-доброто време да създадем уют в дома си

Луната е в знак Рак до 05:57ч на 15 декември

Повишава се чувствителността, емоционалността, възприемчивостта и ранимостта. Нежелателно е да се отправят критики и да се предявяват претенции. Собствените преживявания стават по-важни от случващото се във външния свят.

Силата, която доминира в този период, често потиска самочувствието и води до безпокойство. Настроението става променливо и нестабилно. Не е подходящо за вземане на решения и необмислени действия.

Трябва да си осигурим комфортна обстановка. Сега е най-доброто време да създадем уют у дома.

Уязвими са стомаха и млечните жлези, дванайсетопръстникът. Добре е  за вадене на зъби.

След 17:58ч Луната се движи на празен ход до 05:57ч на следващия ден. Нищо важно не бива да се предприема, да се избягват покупките.

Продължава 18 лунен ден до 19:07ч на14 декември (от 18:07ч на 13 декември)

Денят изисква благоразумие, сдържаност и особено внимание, тъй като е свързан с опасности. Ако неправилно се използва енергията на деня, ще срещнете препятствия и неприятности. Бъдете внимателни към всичко случващо се с вас през този ден. Мислите трябва да се контролират, да не се допускат отрицателни мисли и прояви на егоизъм. Могат да възникнат препятствия при достигане на целите ви и конфликти с околните. Има опасност да изпаднете лесно под чуждо влияние.

Денят не е продуктивен период за бизнес – нито хубав, нито лош. Останете спокойни и отделете повече внимание на незначителните детайли, внимателно прочитайте договорите, документите, обърнете внимание и на най-дребния шрифт.

Всеки човек има свое огледало, в което вижда света. По това, което ни се случва в осемнадесети лунен ден може да се определи какво е то: дали криво, увеличаващо, намаляващо или счупено парче, което отразява изопачаващата действителност. Нашите реакции също ще покажат на кое реагираме положително, на кое отрицателно. Всяка ситуация трябва да се оценява като отражение на нашата същност.

Настоятелно се препоръчва да се ограничи консумацията на алкохол. В този ден не бива да се пиянства, защото заболяват бъбреците. Добре се отразяват масажите и разтривки с растителни масла. По-малко да се спи. Опасни са силните аромати.

Благоприятно е да се гладува и да се очистят червата. Препоръчва се да се избягва храна от животински произход. Ритуалната храна на деня са орехите.

Може да е много тежък период за семейните отношения. Възможно е близките ви да са в лошо разположение на духа. По тази причина трябва да се прояви максимум спокойствие и тактичност, за да не се разраснат проблемите. Всеки човек сега се сблъсква със своята „тъмна” страна и на малцина това ще им хареса. За предпочитане е уединение и по-малко да се общува.

Секс – Трябва да бъде спокоен, бавен и не толкова активен. Подстрижката ще увеличи вашата харизма, ще подсили паметта ви и интелектуалните възможности.

Следва 19 лунен ден от 19:07ч на14 декември до 20:15ч на 15 декември

29 слънчев ден – Може да изберете нов път, да правите нови планове. Приветства се чувството за хумор. Препоръчва се четене на умни книги, учене, предаване на опит и знания. Благоприятно е за разговори, но следете за словото, което изричате.
Днес ако се препънете с единия крак или паднете, това е знак, че Висшите сили ви предупреждават за някаква опасност. Лош знак е да загубите нещо материално.

По-важни аспекти:
Луна в опозиция но Сатурн (11:33ч)
Луна в опозиция на Плутон (15:48ч)
Луна в опозиция на Венера ( в 17:58ч)


image0 (9K)