Днес е ден за извършване на смели постъпки!

Лунното влияние на 27.07.

Слънце и Марс се съединяват в знака Лъв и това ние ще усетим като прилив на сили и повече бодрост. Време, в което могат да се извършват смели постъпки, да се изкара всичко на дневна светлина и да се проявяваме така, както ни се иска.

Луната е в земния знак Дева. Подходящо за оформяне на парични документи. Развитие на търговията на дребно. Да се използват повече плодове и зеленчуци. Подходящо за козметични процедури. Не е подходящо за покупко-продажба на недвижимо имущество. Уязвими са нервната система и целия стомашно-чревен тракт без правото черво.
[ad id=“225664″]

От 09:32 ч до 18:38 ч, както виждате почти през целия ден Луната ще се движи на празен ход. Започването на нови и важни дела през това време е неуместно. След 18:38 ч Луната ще направи своя преход във въздушния знак Везни – знакът на хармонията.

5 лунен ден, който започва от 10:39 ч и продължава до 11:43 ч на следващия ден – Символ на деня е Еднорога. Ден за трансформации и единство на противоположностите. Всичко, което става с вас през днешния ден е необходимо да се разглежда като указание за изменение на вашата личност. Това време е за синтезиране на противоположностите, затова не се учудвайте, ако ви става ту добре, ту зле, ту радостно, ту печално. Вашата задача е правилно да съчетаете тези противоположности и да постигнете равновесие. Бъдете доброжелателни, изпитвайте само положителни емоции и вашият живот ще бъде изпълнен с приятни събития.
[ad id=“225664″]

Добре е да си поплачете в този ден, сълзите са очистващи. Този лунен ден е благоприятен за енергийно очистване на чакрите чрез мантри. Четете молитвата “Отче наш” поне 15 минути. Добър ден за получаване на знания. Контактите носят полза.
В организма протичат сложни алхимически процеси. Гладуването сега може да окаже негативно влияние на костната структура. Единственият ден, в който храната изгаря без остатък и напълно се преобразува в тъканите. Затова е нужно да сте сити, но да не преяждате. Да не се употребяват спиртни напитки и месо. Внимателно подбирайте продуктите за ядене. Най-подходящи са вегетарианските и млечните храни.

Сексът през този лунен ден е целебен. Той трансформира напрежението, натрупания стрес, болезнените симптоми в чиста енергия на радост и любов.
[ad id=“225664″]

Подстрижка – дава импулс към творческа реализация и настройва човек на вълните на радостта, възстановява харизмата. Ускорява растежа на косите. Разрешете косата, направете си прекрасна прическа за привличане енергиите на Природата. Енерго-информационният обмен в този ден работи забележително. Удивително е, но при някои близки хора (приятели, колеги, братя-сестри, съпрузи) могат да се появят едновременно еднакви мисли. При подстрижката от една страна ще задействате процеса на съзидателното обновление (здраве, лична енергия, харизмата), а от друга с отрязаните коси ще ви напуснат такива емоции като недоволство, безпокойство, униние, завист.

Хубав и позитивен ден!

Ивелина Пенчева / ASTROLOGIA*Lin

Източник:dunavmost.bg


image0 (9K)