Днес е ден за любов и прошка!

Луната е в знак Телец до 07:31ч на 22 март.

[ad id=“225664″]

Когато уловим позитивното влияние на Луната можем да станем доста хармонични в този период. Увеличава се силата на волята ни. Новите начинания са съпроводени с трудности, но започнатите проекти спокойно могат да се завършат. При някои ще се наблюдава енергиен спад, на други ще им бъде достатъчно радостно и продуктивно.

На преден план излизат материалните интереси и предпочитания. Много подходящ момент за решение на финансови въпроси. Лунното влияние подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, отколкото да разчитат на чужда подкрепа. Не се препоръчва да започват сега романтични или приятелски отношения, но развитието на вече съществуващи отношения обещава да бъде успешно.

Уязвими са шията, гърлото, щитовидната жлеза. Избягвайте студените напитки. Не трябва да се пробиват уши или да се вадят сливици. Не напрягайте гласовите си връзки. Не посещавайте мануален терапевт за наместване на шийните прешлени. Неподходящо за лечение на зъбите. Благоприятен е само масажът на врата с масло от арника.

[ad id=“263680″]

4 лунен ден продължава до 08:51ч.

5 лунен ден започва в 08:51 и продължава до 09:29ч на следващия ден. По принцип този лунен ден е добър и щастлив. Символът на деня е Еднорог, който означава силата на разума и тялото, чистота и целомъдрие. И влиянието му се отразява на характера на деня. Всичко, което е свързано с духовното развитие, със самоусъвършенстването, днес се приветства. Това могат да бъдат духовни практики или медитации, анализ на собствените и други действия, работа над осъзнатостта. Денят е идеален за развиване на по-висши качества, като любов и прошка. Благоприятно се отразява на работата над чистотата на мислите и желанията. Това може да бъде подпомогнато, като четете молитви и напявате мантри. Не е подходящо за сериозни дела, нито за интервю за нова работа. Новите дела няма да донесат успех. Неблагоприятно е за творчески начинания.

Освен за духовно, подходящо е и за физическо усъвършенстване. Физическото натоварване оказва добро влияние. Особен ефект има и практикуването на йога. По време на което има релаксация не само на тялото, но и на ума. Изпълнението на асаните способства придобиването на вътрешна хармония и мир, което ви позволява да постигнете[ad id=“236993″] умиротворяване. Благодарение на промените, които се случват в духовен план, чувствителността през този лунен ден значително се увеличава. Както във втория лунен ден, днес вашата интуиция се разпростира и върху храната, като сред разнообразието на продуктите, можете да изберете тези, които са полезни за вас.

Според поверието за лунния ден е добре днес да поплачете, при това не само на сън, но и в действителност. Сълзите са знак за това, че душата се пречиства. Този лунен ден подхожда за кръщение.

[ad id=“236993″]

Здраве – За уязвима зона се счита стомаха. Употребявайте само лека и прясна храна, свежи продукти, лесни за храносмилане. Препоръчват се млечни продукти. Да се избягва месото, включително риба. Пийте билкови чайове. Ако ви боли стомаха днес, вероятно имате лошо поведение и употребявате неприлични думи. Не бива да таите лоши мисли. Ако здравето ви пострада днес, трябва да промените нещо в себе си. Не започвайте диета, избягвайте да гладувате. Всяка храна, която приемате сега и постъпва в организма, се отразява не само на тялото, но и на аурата.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде отпускащ и успокояващ и да се приеме като целебен. Избраните позиции трябва да бъдат лесни и удобни за двамата партньори. Сложните пози е добре да се избягват.

[ad id=“236999″]

Покупки – Може да купувате всичко, каквото ви се иска – от най-малкото до най-голямото, от битова техника, до детски играчки. Ако купите дрехи или обувки, то ще ги носите дълго.

Подстрижката може да подобри материалното състояние и цялостното благополучие. Благодарение на нея може да се освободите от депресивно състояние.

[ad id=“237001″]

Сънищата отразяват вътрешното състояние. В този период стават промени в духовен план, трансформация от едно състояние в друго. Ако се отнесете внимателно към сънищата, ще разберете в каква посока ще бъдат промените. Или сте на пътя на духовното развитие или правите ход по кръга без да получите нов опит. В този случай се препоръчва да анализирате живота, мислите и действията си. Интуицията ще ви помогне да направите правилните изводи. Смята се, че ако сънищата са свързани с път, това е добър знак, а тежките сънища показват здравословни проблеми. Добър знак, ако плачеш на сън. В този момент душата ви се пречиства.

Ивелина Пенчева / ASTROLOGIA*Lin


image0 (9K)