Днес е ден за доброта, щедрост, благотворителност

Меркурий в секстил със Сатурн – Благоприятно за общуване с по-възрастни хора.

По-сериозно се отнасяйте към въпросите за здравето, рационалното хранене, хигиената, почивката, което ще е от полза за вашия организъм.

Луната е в знак Стрелец до 03:06ч на 13 април

Денят се отличава с емоционална стабилност, стремеж към премереност и ред. Хората сега са по-философски настроени, стават по-изпълнителни към препоръки. Пробуждат се такива качества като щедрост, великодушие, решителност. Появява се желанието да се учат и поучават другите, да се предават опит и знания, всеки иска да дава съвети и да помага. Засилва се чувството за справедливост, честност, желание да защитим близки и приятели, по-слабите и беззащитните. Нараства потребността от движение, занимания с фитнес или спорт, физически труд, желание за пътуване.

Уязвими са тазовата и бедрената кост, седалищният нерв, като и вените, черен дроб, жлъчен мехур, кръвоносната система.

Луната преминава на празен ход от 14:47ч до 03:06ч на 13 април. Не предприемайте нищо важно за вас, нищо ново.

Продължава 19 лунен ден от 00:23ч на 12 април до 01:30ч на 13 април

Счита се за опасен ден. Свързан е със справедливостта, честността и въздаянието на миналите грехове. Добро време за дейните и активните хора. Може да се занимавате с всичко, но е необходимо да се съблюдава тактичност, търпение и доброжелателност. Добре е първо да обмислите нещата и чак тогава да действате. Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте уверени в тях.

Хубаво е да се запали свещ, да гори огън. Нужно е да бъдем много внимателни и предпазливи в своите действия. В този лунен ден биваме „проверявани” за гордост и отмъстителност от Висшите сили. Общуването е неблагоприятно.

Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, от разчистване на вехтории и ненужни вещи.  Бъдете внимателни към отправените ви предложения, не се поддавайте на провокации и внушения, защото това е ден на нашите заблуждения и грешки. Сега всички са много податливи и възприемчиви към всякакви чужди внушения. Внимавайте и се пазете от това.

Добре е да се ядат кръгли плодове и зеленчуци и да се откажете от продълговатите (моркови, краставици). Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни.

Внимавайте какво правите, защото „Каквото почукало, такова се обадило.” Обръщайте внимание на дребните призиви за внимание от страна на вашия партньор, децата, близките ви хора. Не оставайте равнодушни към тях. По-големите жестове на внимание после няма да означават много, ако по-дребните преди това са останали без отзив или незабелязани. Крайният резултат е натрупване на негодувание и отчуждение между вас. Затова намерете време и подарете усмивка, стискане на ръката, няколко топли думи. Сега е най-подходящо време за прояви на щедрост и алтруизъм, за благотворителност, за правене на подаръци.

Това, през което преминете в този ден, ще е точен показател на вашите истински отношения един към друг и проверка за здравината на връзката. Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще.

Секс – Препоръките на всички астрологични школи е в 19-ти лунен ден – никакъв секс!

Подстрижка – За предпочитане е да не го правите, за да избегнете неприятности със здравето – мигрена, болка в костите и ставите.

23 слънчев ден – Спокойно се отпуснете и  се оставете на потока на живота. Трябва колкото може повече да се радвате на деня, на малките неща, на живота, а не да се предавате на унинието. Време за покаяние, но и за любов. Денят е подходящ за благородни начинания.


image0 (9K)