Днес е време за активна и бурна дейност!

Луната е в знак Дева до 20:53ч на 30 март.

[ad id=“225664″]

Хората вече са по-практични и отговорни. Заемете се с решение на проблеми, касаещи собственото ви здраве. Всичко, което направите сега, ще е двойно по-полезно.

Уязвим е стомашно-чревният тракт и нервната система. Да не се правят операции на органите на коремната кухина, да не се вади апендиксът, освен при спешни случаи. Подходящо време за гладуване. Да се избягва тежката храна. Тя трябва да е лека и еднообразна. Може да се предприемат разтоварващи дни или гладуване. Претоварването на стомаха носи повече вреда, отколкото в друго време.

[ad id=“263680″]

12 лунен ден продължава до 17:33ч. Това време не подхожда за активна и бурна дейност. Днес не само заради лунния ден, но и заради ретроградният Меркурий, не трябва да се сключват важни сделки, да се подписват важни контракти, купуване-продаване на недвижима и движима собственост, търговски и финансови операции. Бизнесмените да посветят времето си на рутинна и спокойна работа. Подходящо време за благотворителност. Може да отделят процент от печалбата си и да дарят получената сума на болница, църква, интернат за деца или дом за възрастни хора.

За творческите хора, научни сътрудници, ученици и студенти също ще е трудно време. Добре е да се посвети повече време на дома, семейството. Отнасяйте се към другите така, както бихте искали те да се отнасят към вас и тогава ще намерите спокойствие, любов и радост.

[ad id=“236993″]

Нужно е да се вслушвате в своите усещания, а не да ги анализирате. Молитвите, отправени в този ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват. Бъдете милосърдни, за да не бъдете лишени от милосърдие. И дума не може да става да се изпитва гняв, каквито и да е отрицателни емоции или да има спорове. Точно обратното, следва да се стремите към покой, уединение, любов към всичко, което ви обкръжава.

Да не се употребява груба храна, може да пиете много вода и натурални сокове, освен ябълков. Подхожда за изчистване на горните дихателни пътища, сърцето, белите дробове. Да се използват отхрачващи средства. Никакво натоварване на сърцето.

[ad id=“238430″]

Сънищата, които сте сънували, вече не заслужават внимание, макар понякога да са ярки. Те не носят никаква информация.

13 лунен ден започва в 17:33 и продължава до 18:42ч на следващия ден. Съответства на Черната Луна. Нейният символ е колелото. Ден за натрупване на информация, учение, но внимателно се отнасяйте към постъпващата сега информация, която се лее като непрекъснат поток. Не губете безценно време да събирате безполезна информация, която може да задръсти ума и на човек да му стане трудно да направи правилният избор. Висшите сили покровителстват контактите в група. Ден за корекция на миналото и бъдещето. Въобще този ден е свързан с времето. Познание на законите на прераждането, законите на кармата. Сега е добре за натрупване на материални блага, но е неподходящо за осъществяване на големи дела и проекти.

Добре се усвоява нова информация, четете книги, позволяващи по-добре да разберете себе си и света. Могат да се появят стари проблеми. Отнесете се към тях спокойно, без да нервничите. С решаването на проблема, вие ще придобиете нови сили за нов живот. Денят ще ви помогне да се отървете от бремето на миналото.
Добре е да се изпече хляб, да се приготви собственоръчно храна, да се направи някаква вещ за дома. Да не се гладува, тъй като стомаха се нуждае от натоварване. Болестите започнали в този ден са опасни, но това се компенсира от високата ефективност на лекарствата.

[ad id=“237001″]

Подстрижка – Подходящо е за това през целия ден, но до 17:33ч можете да отидете във фризьорски салон, а след това само в къщи самостоятелно трябва да го правите. Не поверявайте косите си дори на близък човек.

Ивелина ПенчеваASTROLOGIA*Lin


image0 (9K)