Днес беше черен ден: Удавен, самозапалил се, скочил от ….

На ужасяваща находка се натъкнали случайни хора във видинското село Арчар. Труп на мъж е изплувал от водите на Дунав, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР.

[ad id=“225664″]

Свидетелите съобщили в полицията за случилото се. Тялото на удавника изплувало близо до бившата помпена станция в землището на селото.

Разследващите не са констатирали следи от насилствена смърт. Установена била самоличността на мъжа – 61-годишен видинчанин.

Това е третият смъртен случай днес – момче от Симеоновград се самозапали след битов скандал, а рано тази сутрин мъж с психични проблеми се хвърли от 11-ия етаж в Бургас.

29-годишният мъж се е самозапалил и е с опасност за живота при битов скандал в Симеоновград, съобщи ОДМВР – Хасково. Инцидентът е станал снощи в 21,40 часа.

[ad id=“263680″]

Тогава на спешния телефон е получен сигнал от 24-годишна жена, която съобщила за разпра между нея и мъжа, с когото съжителства. Заради свадата между тях, жената не го допускала в дома им на улица „Цар Асен“. Той заплашвал, че ако не му отключи, ще се запали.

Започнал да пръска с носената от него бутилка с бензин, а накрая се залял с остатъка от запалимата течност и щракнал със запалката. Мъжът е в критично състояние и е бил транспортиран в МБАЛ – Пловдив. Заведено е било досъдебно производство.

http://BNews.bg


image0 (9K)