Дневният хороскоп за 22 август

Овен

Водете преговори на четири очи. Практичната Ви душа не може да стои спокойна, като знае колко много работа има да се върши. Може би е добре просто да започнете да правите нещо и да спрете да търсите за какво да се притеснявате. Не се задълбавайте много в минали неща, че ще си докарате някоя депресия. Доверете се на късмета си и не му пречете, заради трети фактори или натрапчиви мисли.
[ad id=“218548″]

Телец

Очаква Ви лека утеха и удовлетвореност от любимите хора. Отдава Ви се да убеждавате хората в перспективността на нетрадиционните Ви идеи. Когато големите спорят, малките страдат. Ново начало и нов начин на мислене. Утрешния ден не е от най-спокойните.

Близнаци

Сведете до минимум своите задължения. Практични можете да бъдете всеки един ден, а днес бъдете вдъхновени, мислете мащабно. Използвайте утрешния ден за срещи с приятели, за които не Ви остава време през седмицата. Вторник ще бъде доста ангажиращ делови ден. Това означава, че днес е подходящо време да се концентрирате над това, на което наистина държите в бизнес аспект. Ще имате удовлетворяващи ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня ви пълноценен.

Рак

Не е нужно да се напрягате – просто се отпуснете и оставете животът да ви даде онова, което заслужавате. Бъдете внимателни с хората. Не се поддавайте на наплива от емоции и не правете прибързани стъпки. Един наистина преломен ден за Вас. Много стабилни и безупречни в изявата си, Раците ще реализират дневните си цели в пълнота.
[ad id=“218001″]

Лъв

Очакват Ви приятни мигове с близките Ви хора, така че не ги лишавайте от своята компания. Вечерта посветете на себе си и на грижи за външния си вид. Вероятно чувствате резки смени на настроението, вялост и раздразнителност. Въпреки тази добра дневна характеристика, препоръчително е при евентуални противоречия да избягвате разправиите своевременно. Съмненията, които имате към определен човек скоро ще отпаднат. Правилно ще приемете неговата позиция и ще продължите заедно напред.

Дева

Утре общуването с хора, които мислят като Вас, ще бъде приятно и ще стимулира ума ви. Утре ще е чудесен ден да блеснете с постиженията си и да бъдете забелязани. Изчакайте до обед, за да сте сигурни, че ще избегнете промените, които могат да Ви забавят и да Ви отдалечат от успеха, които ще жънете. Практични можете да бъдете всеки един ден, а днес бъдете вдъхновени, мислете мащабно. Успявате в намеренията си и ще прокарате стратегията на целите си не толкова чрез тактика, колкото чрез акъл и реално поемане на отговорност.
[ad id=“218548″]

Везни

Ярката делова изява и изразителният материален успех са характерни белези за изявата Ви през вторник. Утре ще се наложи да се извинявате и обяснявате. Вие сте с тенденции, подобни на тези при Везните. Ще се носите върху вълшебната колесница на мечтите. Бъдете сдържани в отношенията си и не показвайте емоци – в противен случай може да се провалите и да съжалявате.

Скорпион

Навлизате в един от най-силните си периоди за месеца. Предстоящо пътуване ще Ви ангажира с подготовка, но не пренебрегвайте и текущите си задължения. Изненадите утре са твърде много, дори и за Вас. Утре ще Ви е лесно да убедите хората в правотата си. Това, от което се нуждаете сега, е спокойствие и приятна атмосфера около себе си. Създайте си я сами или се оставете на близките Ви хора – те също Ви мислят доброто.

Стрелец

Очаква Ви доста ползотворен делови ден. Изпълнявате ангажиментите си със завиден ентусиазъм и без излишни колебания. Решили сте да смените подхода си към определен човек, с надеждата това да ви доближи до желаната развръзка. Освен това не се колебайте да се извините и да направите нещо специално, ако това е нужно. Емоциите ще Ви водят към една по-романтична обстановка. Утрешният ден е положителен, ще Ви радва с превъзходни условия и възможности за реализация на всекидневните цели в деловите среди.

Козирог

Бъдете креативни, вместо да лежите на стара слава. Утре ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Утрешният ден ще е предназначен за срещи и контакти. Мнозина от Вас ще спечелят, ако посветят утрешния ден си на изкуството. Като цяло динамично и в делови тон ще премине денят за повечето от Вас.
[ad id=“218548″]

Водолей

Освен професионалните ангажименти, утрешния ден подчертава, че ще отделите достатъчно време и за контакти в обществото. Обогатете се с нови, полезни за дейността Ви знания. Възможни са финансови затруднения, които ще решите с помощта на приятелите си. Контактите Ви ще са показателни за това как да постъпите. Вторник отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна.

Риби

Нужна е трезва оценка на реалността. Утрешният ден Ви позволява да се вгледате в себе си и да осъзнаете грешките си. Настроенията Ви утре ще са странни, непредсказуеми и изненадващи, дори за Вас самите, но пък ще донесат много позитивни емоции. Предстоят промени във финансово отношение, които ще Ви изненадат приятно. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни.
Източник:dunavmost.bg


image0 (9K)