Дневен хороскоп за 7 октомври

Овен
Този ден ще ви разкрие отговорите на много от вашите въпроси. Някои от тях ще са изненадващи, но не прекалявайте с питиетата вечерта.

[ad id=“225664″]

Телец
Опитайте се да въведете по-строг режим в храненето си от днес. Сега ще ви е лесно, така че използвайте момента. Не забравяйте, че вместо захар има и мед.

Близнаци
Бъдещето може да поднесе какво ли не, но важното е да се запази самообладание. Днес изиграйте добре ролята си и не показвайте, че сте били изненадани.

Рак
Колкото и добре да ви се струва всичко, бъдете по-внимателни от обикновено. Може да се самопоставите в ситуация, която да забави движението ви напред.

Лъв
През този ден не се месете там, където не ви е работа. Бъдете сигурни, че ситуацията ще се разреши и без вашата намеса.

[ad id=“263680″]

Дева
Помощта е прекрасно нещо, но все пак запазете силите и за себе си. Нищо няма да се случи ако не се включите във всяко мероприятие, което ви се изпречи.

Везни
Някои от вас са рожденици. Не се колебайте да празнувате, както ви душа иска и да си пожелаете безкрайно много подаръци.

Скорпион
Този ден посветете на спокойствието си или на търсенето на начини за постигането му. Ако се налага останете вкъщи и отложете срещите с приятели.

Стрелец
Това е ден, в който не трябва да прибързвате с изводите. Бройте до 100 преди да кажете, каквото и да било и до 1000 преди да направите.

[ad id=“236993″]

Козирог
Тази събота не предизвиквайте съдбата. Имате си достатъчно въпроси за решаване, за да си измисляте и други.

Водолей
Тази събота може да ви се стори по-напрегната, отколкото е подходящо за работен ден, но пък резултатите ще са впечатляващи.

Риби
Тази събота плановете ще се променят един след друг. Оставете се на течението и няма да съжалявате. Със сигурност няма да ви е скучно.

Източник:actualno.com


image0 (9K)