Дневен хороскоп за 30 август 2017 г.

Овен

Тази сряда е подходяща за кратки пътувания или командировки, планирани по-рано. Не бъдете скептични към хората, които ще срещнете. Външния вид често лъже.
[ad id=“225664″]

Телец

През този ден бъдете по-отговорни към здравето си. Може да се обадите на личния си лекар, за да планирате прегледи и изследвания, особено ако не сте правили такива през последната година.

Близнаци

Тази сряда ще е успешна за вас във финансово отношение. Възможно е да спестите пари от планирана покупка, която няма да се осъществи. Това ще само във ваша полза.
[ad id=“263680″]

Рак

Няма как да знаете кой какво си мисли. Ако човек отказва да разкрие мотивите за постъпките си игнорирайте действията му. Така имате повече шанс да разберете защо е постъпил по даден начин.

Лъв

Имате нужда от повече време за себе си. Вероятно не смятате така, но променете начина си на живот, преди тялото ви да е дало сигнали, че е крайно време да намалите темпото.
[ad id=“236993″]

Дева

Денят може да ви поднесе закъсняла изненада. Може би вече сте се обидили, че някой ви е забравил, но помислете дали не е по-добре да простите. Всеки има своите трудни моменти.

Везни

Денят е подходящ за търсене и намиране на школа за курс, на който отдавна планирате да се запишете. Проучете добре дните и часовете, но ако имате желание ще намерите и време.
[ad id=“236999″]

Скорпион

Не обвинявайте другите за своите грешки. Често ние самите се доверяваме прекалено на хора, които не го заслужават. Бъдете по-предпазливи.

Стрелец

Днес не приемайте покана за пътуване от хора, които не познавате добре. Колкото и изкушаващо да е предложението то крие рискове, които е неразумно да поемате.
[ad id=“218001″]

Козирог

През този ден помислете за вашият собствен комфорт преди всичко. Няма как да сте полезни на другите, ако първо не се погрижите добре за себе си.

Водолей

Днес имайте повече вяра в себе си и повече самочувствие. Ако съмненията са дошли от страничен човек съвсем спокойно може да ги игнорирате. Било е просто от завист.
[ad id=“225664″]

Риби

Денят ще ви изненада приятно, но и вие не спирайте да се грижите за щастието си с правилните дейности. Хубавите неща идват и с малко помощ от наша страна.
Източник:az-jenata.bg

image0 (9K)