Дневен хороскоп за 24 август

Какво ще ви поднесе днешния ден?

Овен

Очаква Ви доста ползотворен делови ден. Денят е чудесен за приятелски разговори и социални събития, а също така и за благотворителност. Изгодите, които ще извлечете, значително ще улеснят бъдещето Ви (най-вече материалното им изражение). Активността ще е повишена и не е изключено да възникнат нови възможности, но като цяло четвъртък обещава успешна реализация в службата и деловите среди. Времето е подходящо за посещение на зъболекар.
[ad id=“225664″]

Телец

Понякога не си давате сметка, че наранявате хората с шегите си и че не всеки е готов да понесе Вашата истина. Макар и да се досещате, че някои Ваши действия могат да имат сериозни и неприятни последствия, всичко ще вършите по своему, надявайки се на късмет и благоприятно стечение на обстоятелствата. Покоят в душата Ви зависи от мислите, които имате. Ще получите интересни предложения, от които ще се възползвате. Мнозинството от родените в знака са в състояние лесно да се подадат на енерцията, засилваща продуктивността им.

Близнаци

Лесно може да се изпокарате на работното място. Вярвайте в своята щастлива звезда. Бъдете сдържани. Бъдете търпеливи в общуването си, излишните емоции отнемат от енергията Ви. Трудно ще се откажете от това, което сте си наумили – нищо, че изглежда грешно.

Рак

Четвъртък няма да е труден ден и не е изключено да останете очаровани, поради интересни ситуации. Вложете всички сили в започнатото, няма да съжалявате. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Денят Ви гарантира признание и успехи на работното място, ако сте наясно какво искате да постигнете и сте коректни към колегите си. Обменяте ценни идеи и опит, които ще Ви бъдат особено полезни през следващите дни.
[ad id=“225664″]

Лъв

Ако сте обвързани с други хора, чиито интереси не съвпадат с Вашите, не бързайте да изразявате на глас намеренията си. Заниманията с чужди проблеми ще отнемат по-голяма част от времето Ви. В добро настроение ще пристъпите към осъществяване на плановете си и това ще Ви донесе очакваните резултати. Тази вечер е време за емоции с приятен характер. Огледайте се за важните неща. Те са там, където трябва, само погледнете към тях.

Дева

Не оставайте сами тази вечер. Родените в третата декада са в по-неблагоприятна позиция. Четвъртък е доста амбициозен ден за Девите. Би било най-добре да се заемате с дела и задачи, които са важни за Вас. От гледна точка на делови ангажименти денят ще е интересен и динамичен за огромна част от Девите. Ще останете очаровани от предложението на свой близък за предстоящо събитие.

Везни

Отпуснете се, оставете за малко всичко да става от само себе си, без вашата намеса. Неочакван съветник своевременно ще ви предостави ценен съвет и информация, чрез които явно ще облекчи задачите Ви. Една малка промяна във външния вид ще Ви се отрази добре и ще Ви даде повече самочувствие. Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Не давайте ежедневните неразбории да помрачат настроението ви.
[ad id=“225664″]

Скорпион

Денят е чудесен за уреждане на финансови взаимоотношения или на имотни въпроси. Каквито и да са проблемите Ви, деня идва с хубави шансове, и то съвсем ненадейни. Добър, благодатен ден, който Ви носи късмет за придобивки – финансови и други. Ще се носите върху вълшебната колесница на мечтите. Други ще получат предложение, което ще ги обнадежди – от Вас зависи да го развиете в желаната посока.

Стрелец

Внимавайте да не реагирате твърде бурно, ако някой не иска да направи онова, което Вие очаквате. Като цяло за мнозина от Стрелци днес е хубав ден да пробвате малко автотренинг и занимания с йога. Необходимо е време, докато изработите становище и добиете увереност. Домът Ви също има нужда от обновяване, но на атмосферата. Спомнете си, че нещата, които правим, трябва да носят радост, ако искаме да се чувстваме добре.

Козирог

Радвайте се и обичайте, другото ще дойде само. Днешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Вие сте склонни да се поддавате на собствените си слабости. Поднесете новите идеи и планове на колегите си, ако сте на работното си място. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.
[ad id=“225664″]

Водолей

Не забравяйте,че всичко трябва да е с мярка и да ви доставя удоволствие. Препоръчва се въздържание. Тенденцията на доброто развитие в живота Ви ще продължи, ако сте усвоили уроците си. Не пренебрегвайте тези, които по принцип смятате за незначителни. Всичките ви действия трябва да са мотивирани от трезвата ви преценка.

Риби

Тези от Вас, които се трудят на културното поприще, ги очакват интересни изяви. Пренасяте проблемите от дома на работното място и обратно. Стабилизирайте професионалните си постижения. Настроенията Ви днес ще са странни, непредсказуеми и изненадващи, дори за Вас самите, но пък ще донесат много позитивни емоции. Няма да ви липсва възможност да се отпуснете.
Източник:dunavmost.bg


image0 (9K)