Дневен хороскоп за 24 март

В събота ще започнете деня с една нагласа, докато не се появи първата изненада за деня.

[ad id=“225664″]

Днес ще бъде един интересен ден, но по-скоро в духовен план, отколкото в материален или финансов. Събота ще бъде благоприятен ден за посещение на духовни места, за духовни практики и занимания.

Младите жени до 35 годишна възраст ще преминат през едно изпитание за брака си или ще имат преживявания свързани със стара любов.

Мъжете над 35 години ще се наложи да разрешават проблем свързан с получаването на пари или с други финансови действия. Жените над 35 години ще имат ден, в който няма да успеят да реализират своите предварителни планове за деня.

[ad id=“263680″]

Овен

Ще започне с интересни новини, които отдавна чакате и ще се наложи да тръгнете на път. Подвластни сте на проблеми, свързани с финансови загуби. Някои от родените в зодията ще предприемат важно пътуване с лична цел. Най-добре утре да нямате финансови взаимоотношения с приятели, защото това може да доведе до сериозни конфликти. Възможно е мнозина да останат приятно изненадани.

Телец

Динамичен може би малко изтощителен, но запомнящ се ден. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Препятствия, които ви изглеждат трудни може да се окажат „фасулска работа“. Във възможностите ви е да покажете силата си в различни сфери, стига да сте с подходящата за това нагласа. Не е време е да се занимавате с финансови дела.

Близнаци

Материалното ви положение ще се подобри. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Ще се наложи да промените намеренията си на работното място. По-малко забележки и критики, от тях няма да станете по-доволни, напротив. Финансовите ви успехи ще зависят от това, доколко добре ще изиграете картите си.

[ad id=“236993″]

Рак

Утрешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Добре ще е да отделите време само за себе си, да се уедините и да се съсредоточите. Малко разсеяни ще сте утре, затова не предприемайте сериозни неща. Утре някои от тях не са добронамерени към вас. Прекалено импулсивни и непрактични ще сте утре.

Лъв

Не допускайте помощта на амбицираните си колеги, които искат да блеснат в общественото пространство. Утре вечер е време за срещи с хора, които могат да ви предложат емоционално изживяване. Ако се занимавате с частен бизнес, ще се наложи да промените плановете си и да помислите за нови партньори. Какво точно не е особено важно, по-важното е да се забелязва с невъоръжено око. В отношенията си с околните не проявявайте излишни претенции, отговорете си какво точно искате.

Дева

Бъдете умерени при изразходването на средства. Утре сте с лошо настроение и занижено самочувствие. Благоприятно е установяването на нови отношения, не променяйте привичния ход на нещата. На фона на душевните притеснения и личните емоции, сполуката в службата, бизнеса и обществените ангажименти ярко контрастира за представителите на Дева в събота . Околните ще ви дразнят с мудността си, а самите вие ще сте доста бавни.

Везни

До обед нищо не върви по правилата, а и да потръгне, ще обслужва чужди интереси. Започвате нов съвместен проект с близък приятел. Опитвайте се да избегнете неразбирателствата в партньорските си взаимоотношения. Прекрасна предпоставка за добра организация и забележителни резултати. Няма да липсват благоприятни възможности, оценете ги и бъдете делови, като потиснете емоциите си.

Скорпион

До ранния следобед ще имате доста ангажименти, които вероятно ще са ви приятни. В утрешния ден ви очакват нови предложения.Не бързате да инвестирате получените пари. Всички имат претенции към вас и това ви идва в повече. Ако имате проблеми с колегите си, разрешете ги със спокойствие и такт. Концентрирайте се, за да избегнете грешките.

Стрелец

Може да обърнете по-голямо внимание на любимите си хора, на спортните и творческите занимания. Часовете на отдих ще споделите с предпочитан човек и няма да съжалявате. Активирайте се! Заобиколени сте от хора, които споделят лични въпроси с вас, което неминуемо влияе върху емоционалното ви състояние. В определен момент това може да се окаже твърде изтощително, затова бъдете внимателни. Неусетно и за самите вас напредвате по пътя към сърцето на желан човек.Само не действайте припряно. Следете как се развиват отношенията ви.

Козирог

Преценете програмата си още веднъж. Възможно е сравнително лесно да постигнете добро разбирателство с околните. Ще възникнат конфликти с партньорите ви заради липса на желание за компромис. Стремите се да поставите ново начало. С усет за нещата, ще съчетавате полезното с приятното, срещайки се с повече хора утре.С част от новите познанства ще продължите връзката си и занапред, сътрудничейки си по интересуващи ви въпроси.За други от вас се очертават придобивки, за някои свързани с бизнеса, разнообразяващи с емоции утрешния ден ви.

Водолей

Утрешният ден ще ще бъде изпълнен с напрежение – постарайте се да не взимате важни решения. Ценностната ви система определено е доста по-различна от тази на приятелите ви и утре ще имате много поводи да го разберете. Бъдете по-добре организирани, не действайте с напрежение, защото така сами обърквате всичко. Ще влагате доста страст в действията си, но това може да доведе до излишно изнервяне на обстановката, бъдете по-внимателни. Сполука в личен план съвсем на липсва за Водолеите утре, но за реализацията в службата и бизнеса едва ли може да се каже така.

Риби

Имате доста енергия и сте склони да си поставяте неизпълними задачи. С особен ентусиазъм ще се заемете със задачите си, отдавайки предимство на онези, чиито срок приключва утре.Други ще насочат вниманието си към теми, помагащи им да оценят по-добре ситуациите около себе си. Притиснати сте от лоши мисли, които мнозина считат за предчувствия, но не е така. Имате доста интересни идеи. За някои от вас денят ще бъде свързан и с доста работа.
dunavmost.com


image0 (9K)