Дневен хороскоп за вторник – 29 август!

Вторник е! Може би това не е любимият ви ден от седмицата, но винаги можете да си го направите такъв, ако решите да се поглезите и да направите нещо хубаво за себе си.

А ако вече се чудите какво ви е подготвил днешния дъждовен ден, то можете да разберете от  хороскопа за днес!

Овен

Опитвате се да вменявате гледната си точка, дори когато това не се изисква от Вас, а именно това утре може да Ви създаде излишни главоболия. Доверете се на късмета си и не му пречете, заради трети фактори или натрапчиви мисли. Креативните действия са посоката за развитие на бъдещото Ви Аз, затова дерзайте без колебания. Насочете усилията си в посока на завършване на започнати вече дела. Внимавайте на кого се доверявате, ако не искате да останете с грешно впечатление по даден въпрос.
[ad id=“225664″]

Телец

Очаква Ви лека утеха и удовлетвореност от любимите хора. Вложете всички сили в започнатото, няма да съжалявате. Ще получите шанс за изява, какъвто от дълго време търсите – не го изпускайте. Вторник отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет.

Близнаци

Причините за действащите позитивни обстоятелства при някои от зодията са хвалбите, чрез които се правят опити за подхранване на авторитета им. Очаквайте покани, предложения и неочаквани визити. Верните Ви оценки и предвиждания, които се сбъдват, ще Ви направят известни. Утрешният ден е колоритен, свързан с изразителна комуникация във взаимоотношенията с хората от обкръжението. Добре е да действате според планираното и да работите в екип. Не отказвайте на инат съвети, защото може да се окажат полезни.

Рак

Разсеяни сте. Бъдете сдържани. Контактите Ви ще са показателни за това как да постъпите. Не се задълбавайте много в минали неща, че ще си докарате някоя депресия. Оставете всичко да се развие от самосебе си – следвате ли тези няколко кратки правила, всичко ще се подрежда плавно.
[ad id=“225664″]

Лъв

Утре използвайте личните си умения и таланти, за да се подсигурите финансово. Притежавате огромно количество енергия и ако я съхранявате у себе си ще експлодирате. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Утре вие не се отказвате да се занимавате с работа, която в конкретния случай ви носи удоволствие. Утре ще ви е интересно да действате, защото всяко ваше действие ще среща интерес у околните.

Дева

Деви ще бъдат напълно удовлетворени утре от двойната победа, която ще завоюват в сферата на интересите си. Ще извлечете ползи от конкуренцията на работното място. В началото на работното време навсякъде ще е голяма говорилня, всеки ще дърпа чергата към себе си и няма да се съобразява с околните. През втората половина на утрешния ден трябва да бъдете внимателни, защото са възможни разногласия с някои от колегите. Нищо ново и непознато утре няма да Ви донесе желания успех.

Везни

Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Започнете да се движите, а посоката и целта може да определите и по-късно. В началото на работното време навсякъде ще е голяма говорилня, всеки ще дърпа чергата към себе си и няма да се съобразява с околните. Съвсем естествено е да се притеснявате пред неизвестното, но няма защо – имате жизнен опит, който Ви носи предимства, макар и с цената на много труд и лишения. Едновременното наличие на изразителна решителност и на чувството за способност да се действа са обхваналата ви тенденция, която в крайна сметка ще бъде причина за прекрасно представяне от ваша страна.
[ad id=“225664″]

Скорпион

Не пренебрегвайте интуицията си, тя ще Ви подскаже какви са мотивите на другите, също тенденциите за развитие на ситуацията. Не е изключен интерес към необикновени и тайни явления, нямащи рационално обяснение. Продължителен и значим успех през това време биха Ви донесли емоционалните занимания . Реализацията на някои дела и всекидневните ангажименти от делово и лично естество ще предизвикат вълнения, действайте с твърдост за овладяването им. Случайна среща с непознат може доста да промени живота ви в близките дни.

Стрелец

От особена важност е да покажете зачитане на чуждото мнение. Прекъснете вредни за Вас контакти, бъдете избирателни във връзките и не взимайте прибързани решения. Постарайте се да не взимате важни решения прибързано – имате още време. Онези от родените в зодията, които действат честно, разполагат с по-голям шанс за успех, освен че действайки по този начин ще се спестят евентуалните проблеми. Реализацията на някои дела и всекидневните ангажименти от делово и лично естество ще предизвикат вълнения, действайте с твърдост за овладяването им.

Козирог

Важните срещи и разговори отложете за следобед, когато има по-голям шанс да постигнете успех. Бъдете оптимисти. Стабилизирайте професионалните си постижения. Утрешният ден ще ще бъде чудесен за Вас, особено що се отнася до срещите и общуването. Ще получите интересни предложения, от които ще се възползвате.
[ad id=“225664″]

Водолей

Не си блъскайте главата в стената, а търсете начин да заобиколите трудностите. Изпълнявате ангажиментите си със завиден ентусиазъм и без излишни колебания. Ще се носите върху вълшебната колесница на мечтите. Утрешният ден ще е много благоприятен за Вас в материален план – може да придобиете нещо, да получите пари или да подпишете изгоден договор. Ако Ви отправят някакво предложение,то по всяка вероятност ще бъде изгодно за Вас. С парите всичко е наред – може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви.

Риби

Ако трябва да уговаряте някакви условия или да водите преговори, всичко ще протече гладко. От особена важност е да покажете зачитане на чуждото мнение. Обърнете повече внимание на външния си вид. Възможно е съвсем скоро отново да се върнете към своите проблеми. И утре, както обикновено, сте склонни към недообмислени постъпки.
Източник:dunavmost.bg


image0 (9K)